Antika, apokalipsa i Antarktika - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Antika, apokalipsa i Antarktika

Antika, apokalipsa i Antarktika

Spartak kolje i ševi, Denzel Washington čuva knjige i spašava svijet (zijeeev), a Kate Beckinsale baulja po Antarktici.

s.p. 29.07.2009 0 komentara

Antika, apokalipsa i Antarktika

Strip konvencija u San Diegu uvijek je dobra prilika za premijeru novih trailera - čak i TV serije nude pravi filmski spektakl. 'Spartacus: Blood and Sand' je serija koju uspoređuju s djelima slične tematike i kažu da ima borbi kao u 'Gladijatoru' i golotinje kao u seriji 'Rim', a izgleda stripovski, kao da ju je radila ekipa filma '300'. Jedna od glavnih glumica je bivša Xena, Lucy Lawless /naslovna/ koja se požalila da je zbog golih scena morala ići na fitness, a zanimljivo je da ju je angažirao producent Robert Tapert koji je inače njezin suprug.

Lucy glumi Lucretiu koja zajedno sa suprugom Batiatusom posjeduje kamp s gladijatorima i nalazi se u financijskoj krizi, pa kupuje novog, perspektivnog gladijatora. Taj borac zove se Spartak, što znači da se isplati uložiti na njega u kladionicama, no znate i da Rimljani mogu očekivati dosta nevolja od njega...


Trailer za 'Spartacus: Blood and Sand'.

U nevoljama je i Denzel Washington, koji je drugi crni Amerikanac nakon Willa Smitha (u filmu 'Ja sam legenda') kojem se dogodila prava Apokalipsa. U filmu braće Hughes ('Iz pakla') nazvanom 'The Book of Eli' Denzel je usamljeni junak Eli koji čuva svoju Knjigu koja može pomoći u obnovi društva koje se nalazi pred izumiranjem. Ali, lokalni tiranin Gary Oldman želi se dočepati knjige, pa se preostali ljudi na svijetu - opet ubijaju, kao u dobra stara vremena. A bitno je da još nisu izumrle ni žene, pa se pojavljuju Jennifer Beals i Mila Kunis koje će sigurno uljepšati film. Premijera filma se najavljuje za početak godine.


Trailer za 'The Book of Eli'.

U filmu 'Whiteout' nema potrebe za apokaliptičnim događajima, mjesto radnje je na lokaciji na kojoj ionako nema ni stanovnika ni uvjeta za život. Ne, radnja se ne događa na Mjesecu nego na Antarktici, ledenom kontinentu kojeg privremeno nastanjuju samo članovi ekspedicija. Glavna junakinja je Kate Beckinsale koju u traileru vidimo baš onda kada se tušira i gledateljima otkriva...da je ona američki šerif kojeg zovu da istraži prvi slučaj ubojstva na Antarktici. Kate se mora požuriti jer se sprema arktička zima, a u posao joj se plete predstavnik UN-a koji sprovodi svoju istragu. Film je rađen prema nagrađivanom stripu koji je imao nekoliko nastavaka, pa ako ovaj film uspije - očekujte nove krimiće na Antarktici!


Trailer za 'Whiteout'.

Komentari

Nema komentara.