Dobre vijesti za šmokljane - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Dobre vijesti za šmokljane

Dobre vijesti za šmokljane

Strip konvencija u San Diegu predstavit će 'Avatara' i 'Mladi mjesec', a ljubiteljima 'Green Horneta' film možda uljepša i Cameron Diaz.

s.p. 10.07.2009 0 komentara

Dobre vijesti za šmokljane

Objavljen je početni raspored San Diego Comic-Cona 2009., kojeg s pravom zovu 'Mekom za šmokljane'. Ova strip konvencija održava se od 23. do 26. srpnja i  predstavlja hit stripove, videoigre i serije, te filmove koji uglavnom i nastaju prema tim stripovima, igrama i serijama. Jedan od glavnih događaja bit će predstavljanje 'Avatara', kojeg će doći prezentirati James Cameron, producent Jon Landau i glumačka ekipa, a publiku će sigurno najviše zanimati snimke u 3D-u o kojima se tako puno pričalo.

Fanove 'Sumraka' najviše će zanimati okrugli stol na temu novog filma iz serijala, 'Mladog mjeseca'. Prikazat će se još neviđene snimke iz filma, a najavljeno je da će sudjelovati i 'gosti iznenađenja iz glumačke ekipe'. Očito bi se trebali pojaviti ili Kristen Stewart ili Robert Pattinson – ili možda oboje? A i autor trilogije 'Vriska', Kevin Williamson, predstavlja slični vampirski projekt, TV seriju 'The Vampire Diaries' u kojoj se dva brata vampira, jedan dobrica a drugi zloćko, bore oko iste cure.


Trailer za originalni 'The Crow'.

Oni kojima nije dosta vampira, mogu vidjeti i ekipu serije 'True Blood', a navratit će i glumci iz 'Dextera', '24', 'Stargate Universea', 'Futurame', 'Heroja' i brojnih drugih popularnih serija. Od popularnih filmova održat će se i prezentacije 'Alise u zemlji čudesa' i 'Trona', uz gostovanja Roberta Zemeckisa i Tima Burtona.

A ima li kakvih vijesti o snimanju novih filmova za šmokljane? Naravno da ima, i to jako zanimljivih - Cameron Diaz bi mogla postati glavna glumica u 'The Green Hornetu', no to još nije potvrđeno. Umjesto toga, potvrđena je vijest da 'Spiderman 4' ima novog scenarista, Garyja Rossa koji je već surađivao s Tobeyem Maguireom na 'Seabiscuitu' i 'Pleasantvilleu'. Ross je već treći scenarist na novom Spideyu, očito se radi ambiciozna priča.

Spominjali smo i da bi Stephen Norrington trebao početi snimati nove filmove o 'Bladeu', ali prije toga treba dovršiti 'The Crow' za kojeg sada javljaju da nije obični rimejk, nego 'posve nova priča s novim likom', i to ne darkerski stilizirana već realistična, u stilu dokumentarca. Još i da to vidimo...

Komentari

Nema komentara.