Nerealni traileri - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Nerealni traileri

Nerealni traileri

Svijet bez laži, svijet u kojem su svi ljudi postali vampiri i svijet u kojem žene postižu ono što muškarci misle da je nemoguće. 

z.m. 27.06.2009 0 komentara

Nerealni traileri

Zamislite svijet u kojem nema laži. Svi, u svakome trenutku govore istinu, istinu i samo istinu – od konobara u restoranu do djevojke s kojom ste izašli na spoj. No, taj uvrnuti 'što na umu to na drumu' koncept poremeti jedan čovjek koji izmisli prvu laž. Glumi ga Ricky Gervais, poznat po ulozi u seriji 'U uredu', a uz njega tu su još i Jennifer Garner, Tina Fey i Rob Lowe. Film se zove 'The Invention of Lying', a trailer slijedi:


'The Invention of Lying', trailer

Podjednako nevjerojatnu radnju ima 'Daybreakers', film u kojem je skoro cijela ljudska populacija pretvorena u vampire, ali i dalje svi vode obične živote – samo po noći. Problem nastaje kad ponestane izvore svježe krvi – i tu na scenu stupa Ethan Hawke, vampir znanstvenik koji traži izlaz iz te nezgodne situacije.


'Daybreakers', trailer

Napokon je objavljentrailer za 'Ameliju', biografski film u kojem dvostruka oscarovka Hilary Swank glumi heroinu Ameliu Earhart, prvu ženu koja je sama preletjela Atlantik. Inače, Ameliu je u 'Noći u muzeju 2' nedavno odglumila Amy Adams pa pogledajte ovaj trailer i sami zaključite koja je od glumica bolje utjelovila slavnu letačicu.


'Amelia', trailer

Komentari

Nema komentara.