Ubojice, otmičari i zaručnici - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Ubojice, otmičari i zaručnici

Ubojice, otmičari i zaručnici

Nu svježe trailerske ponude! Mentalni bolesnici, sumanuti otmičari i nesuđeni mladenci idealno su društvo za dugo toplo ljeto!

s.p. 18.06.2009 0 komentara

Ubojice, otmičari i zaručnici

Leo i Martin su par koji u Hollywoodu traje duže nego mnogi tamošnji brakovi. 'Shutter Island' je još jedan film u kojem Leonardo DiCaprio nastupa u glavnoj ulozi, a sve to režira veliki Martin Scorsese, kojem za ovaj film neki već predviđaju još jednog Oscara. Riječ je o trileru rađenom prema knjizi Dennisa Lehanea ('Mistična rijeka'), a bavi se dvojicom detektiva koji istražuju slučaj nestale ubojice iz mentalne bolnice na udaljenom otoku. U filmu još glumi zavidna glumačka ekipa: Ben Kingsley, Emily Mortimer, Mark Ruffalo, Michelle Williams, Patricia Clarkson, Max von Sydow. Upozorenje - kao što Hollywood to obično i radi, u traileru je ispričan cijeli film!


'Shutter Island', r: Martin Scorsese, trailer.

'Otmica Metroa 123' ('The Taking of Pelham 123') je još jedan film Tonyja Scotta u kojem se velike nade polažu u provjerene akcijske zvijezde: Denzela Washingtona i Johna Travoltu. Priča se bavi otmicom vlaka u podzemnoj željeznici, otmičari uzimaju putnike za taoce i traže otkupninu, što zadaje puno glavobolje policiji i dispečeru iz podzemne. Zanimljivo je da je riječ o još jednoj obradi klasika, film iz 1974. poznat je po suptilnom građenju atmosfere i kul ulozi Waltera Matthaua, a za novi film kažu da mu je od dijaloga i likova bitnija frenetična akcija, jurnjava i pucnjava. Prema našem voznom redu, 'Metro 123' stiže u hrvatska kina tek 20.08. 


'Otmica Metroa 123', r: Tony Scott, trailer.

A ako ste umorni od svih tih luđaka, ubojica i nasilja, imamo jednu drugu ponudu, i to - bračnu. 'The Proposal' je romantična komedija o strogoj direktorici kojoj uskraćuju vizu, pa joj prijeti opasnost deportacije u Kanadu. Kako bi to spriječila, zaručuje se za svog mladog pomoćnika kojem to i nije po volji, no po svaku cijenu želi zadržati posao. Nesuđenog mladoženju glumi Ryan Reynolds, a zaručenu direktoricu glumi Sandra Bullock koja već dugo nije imala uspješnu romantičnu komediju. U 'Proposalu' nudi i nešto novo - navodno će u filmu imati i prvu razgolićenu scenu, a 30.07. će i hrvatski gledatelji moći vidjeti što nam to Sandra nudi na velikom platnu...


'The Proposal', r: Anne Fletcher, trailer.
Komentari

Nema komentara.