Slatkiši iz Super Bowla - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Slatkiši iz Super Bowla

Slatkiši iz Super Bowla

Super Bowl nije samo veliko finale američkog nogometa, nego i vrhunac brojnih oglašivačkih kampanja. Evo što se reklamiralo od filmova.

s.p. 02.02.2009 0 komentara

Slatkiši iz Super Bowla

Ovaj vikend je u Americi bio u znaku Super Bowla - i spektakularnih filmskih trailera! Američka završnica u njihovom nogometu ima toliko milijuna televizijskih gledatelja da su i producentske kuće uložile milijune u reklamu. Svakih 30 sekundi filmskog foršpana za vrijeme Super Bowla naplaćivao se 3 milijuna, pa niste ni mogli očekivati trailere za nezavisne filmove i psihološke drame. Promovirali su se spektakli koji su koštali milijune i trebaju zaraditi joooš više milijuna, pa vam ekskluzivno nudimo većinu tih trailera i prve reakcije javnosti:


Trailer za 'Transformers: Revenge of the Fallen'.

Najveći od najvećih ispao je 'Transformers: Revenge of the Fallen'. Trailer za 'Tarnsformere 2' dobio je najpozitivnije reakcije, a iščekivanja su bila ogromna. Bile su to prve službene snimke jednog od najočekivanijih hitova sezone, a ponuđeno je ono što publika traži. Transformirajući roboti, eksplozije i Shia - i ovaj put se čini da Michael Bay zna formulu komercijalnog uspjeha. 


Trailer za 'Star Trek'.

Trailer za 'Star Trek' je nešto drukčiji nego onaj prvi, ali gledatelji se žali da je uglavnom sastavljen od materijala koji je već viđen. I dok se jedni pitaju zar je za to trebalo uložiti milijune za reklame, drugi nagađaju da J.J.Abrams opet želi samo zaintrigirati publiku tako da većina sadržaja ostane tajna - sve do prve premijere.


Trailer za 'G.I. Joe'.

Trailer za 'G.I. Joe' uglavnom nije fascinirao internetske kritičare i blogere. Cinici već kažu da rušenje Eiffelovog tornja samo znači da netko igra na kartu američkog domoljublja, što znači da se ne vole Francuzi. Ipak, i ovaj akcijski spektakl djeluje efktno u sažetom izdanju, a uvijek je dobro vidjeti Dennisa Quaida u cool izdanju.


Trailer za 'Year One'.

Među ovim trailerima našlo se mjesta i za komediju - nakon dugo godina Harold Ramis napisao je i režirao novi duhoviti film. 'The Year One' priča je iz pradavnina o dvojici lijenih lovaca koje njihovo pleme izbaci iz sela pa kreću na putovanje po tadašnjem svijetu. Lovce-putnike glume Michael Cera i Jack Black koji će sresti i Kaina i Abela - jer ovo je zaista priča iz prapočetaka. Za fanove povijesnih komedija u stilu 'Smiješne strane povijesti'.


3D trailer za 'Monsters vs. Aliens'.

Velike pohvale stižu i na račun trailera za 'Monsters vs. Aliens' koji je prava mala senzacija - emitiran je u 3D tehnologiji. Da bi gledatelji to mogli vidjeti, DreamWorks se hvali da je podijelio 150 milijuna 3D naočala na 28.000 lokacija i tako utrošio desetine milijuna dolara za minutu i pol reklame. Čudovišna cifra čak i za 3D 'Čudovišta', no već vam je jasno - ovo je bila borba za gledatelje u kojoj se nije nimalo štedjelo...

Komentari

Nema komentara.