Sexy Majka Tereza i glupi glumci - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Sexy Majka Tereza i glupi glumci

Sexy Majka Tereza i glupi glumci

Lažne reklame stvorile su pravu kontroverzu - Megan Fox je preerotična za jednu sveticu, a Ben Stiller preuvredljiv da bude retardiran.

s.p. 07.08.2008 0 komentara

Sexy Majka Tereza i glupi glumci

Majka Tereza kao lik u erotskom filmu? E, to bi bio pravi razlog za zabranu filma - no takav film nije snimljen. Ali je zato snimljen sexy trailer o filmu u kojem Megan Fox glumi Majku Terezu - a vidjeti tako erotičnu glumicu u halji redovnice je pravi san raznih fetišista. Istina, ne vidi se ništa osim nevinog poljupca i lica Megan Fox - ali te zelene oči i sočne usne očito asociraju na grijeh.

Riječ je o promociji ekranizacije romana Tobyja Younga 'Kako izgubiti prijatelje i otuđiti se od ljudi', u kojem je jedan od likova Sophie Maes, glumica koja nastupa u filmu o 'sexy' životu Majke Tereze. Stoga je kao dio reklame za film 'Kako izgubiti prijatelje' napravljena službena stranica 'filma' 'Teresa: The Making of Saint', uz koju je pušten i fiktivni trailer 'Tereze' u kojem glumicu Sophie/Terezu glumi Megan Fox. Sve izgleda kao dobra parodija na holivudske biografije, samo je pitanje tko će se na ovaj trailer uvrijediti, a tko nasmijati.


Megan Fox glumi sveticu - lažni trailer za 'Teresa: The Making of a Saint'.

A dok je lažna 'Tereza' u traileru dobila visoku cenzorsku oznaku NC-17, jedan promotivni trik je završio - potpuno zabranjen. Riječ je o još jednoj fori s kojom se htjela reklamirati parodija 'Tropic Thunder' koja ima dosta zapaženi viralni marketing. Ben Stiller u tom filmu glumi Tugga Speedmana, glumca koji se hvali ulogom mentalno retardiranog seljaka Jacka u filmu 'Simple Jack'. Tako je i izmišljeni 'Simple Jack' dobio službenu stranicu, a izišao je i insert iz filma u kojem glavni junaci (Stiller i Robert Downey Jr. obojan kao crnac!) raspravljaju o tome 'koliko trebaš biti glup' da bi glumio retardiranog.

Naravno, opet je riječ o parodiji na zaostali Hollywood i glupe glumce, a ne o ismijavanju mentalno zaostalih, ali svejedno se pokrenula kampanja protiv te reklame. Zatraženo je da se filmaši ispričaju, a film potpuno premontira tako da se izbace riječi 'retardirani', 'imbecil', 'moron' i sl. Već je uklonjen službeni sajt 'Simple Jack' (bivši link ovdje), a producenti očito vijećaju oko toga što će dalje s filmom. Istina, film je dobio dodatnu reklamu i vjerojatno će dodatno zaraditi, no pitanje je koliko će materijala iz filma preživjeti cenzuru. Najradije bi rekli da sve to zvuči prilično glupo, ali bojimo se da bi nekoga - uvrijedili.


Isječak iz 'Tropic Thundera' kojeg će vjerojatno uskoro ukloniti da ne uvrijedi mentalno zaostale.

Komentari

Nema komentara.