Jeste li za Bat update? - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Jeste li za Bat update?

Jeste li za Bat update?

Sto čuda u Nolanovom 'The Dark Knightu': od Heatha Ledgera s ružem, do ulogice za američkog senatora. A o eksplozijama da i ne govorimo.

p.h. 15.08.2007 0 komentara

Jeste li za Bat update?

Američki vođe oduvijek su voljeli glumiti. Četrdeseti predsjednik SAD-a Ronald Reagan  bio je glumac prije no što je postao političar, a o guverneru Kalifornije Arnoldu Schwarzeneggeru da i ne govorimo. O tome koliko Washington ljubi tvornicu snova, svjedoči i najnovija vijest s hollywoodske burze, ta da je guverner Vermonta, Patrick Leahy kojeg je magazin GQ proglasio 18. najmoćnijom osobom u Washingtonu, dobio ulogu u novoj instalaciji Batmana - 'The Dark Knight'.

Vijest koju je objavio CNN i odmah potvrdio Leahyev ured nije nikog previše začudila jer je Leahy i suradnicima poznat kao veliki ljubitelj stripovskih tabli, posebno onih o čovjeku - šišmišu. Senator stripoholičar je služio i kao rezervni član postava u filmu 'Batman i Robin' iz 1997., a u crtanom je serijalu Batman: 'The Animated Series' podario glas vlastitom liku.

Senator je predstavnicima sedme sile izjavio kako ne smije otkrivati pojedinosti o snimanju, a otkrio je samo da će se pojaviti u sceni s glavnim likovima Batmanom (Christian Bale) i Jokerom (Heath Ledger).


Zamjena za The Trailer

Sad kad znamo još jednog člana postava DK-a, o kojem smo se nadugo i naširoko raspisali ovdje, možda je vrijeme i da vas podsjetimo da je na nedavno održanoj popkulturno-stripovskoj konvenciji Wizard World Chicago predstavljena i najnovija građa iz Nolanovog filma, poput obnovljene verzije Batmanova motora - Batpoda  i ekskluzivne prve fotke Heatha Ledgera s Jokerovim trademark osmjehom na bijelom licu, no, osiguranje konvencije je bilo toliko strogo da niti najmanji komadić trailera nije procurio na You Tube. Dok s nestrpljenjem očekujemo pojavu THE TRAILERA, zadovoljavamo se s mrvicama poput ove gore.

Osim toga, pročulo se da će 29.08 zbog snimanja filma, točnije radi scene u kojoj Joker raznosi Gotham, i grad u kojem se 'The Dark Knight' snima - Chicago ostati bez jedne zgrade. Radi se o staroj tvornici slatkiša Brach Candy Factory koju Nolan i ekipa namjeravaju uništiti kombinacijom implozije i eksplozije. Zgradu će, naime politi benzinom, ispuniti lakozapaljivim supstancama, te je srušiti, a te snimke kasnije kompjutorskim efektima pridružiti snimkama eksplozije u Gothamu. Ako sve prođe glatko, i svi snimatelji prežive, premijeru i dalje očekujemo u ljeto 2008.
Komentari

Nema komentara.