Transformeri, čuvajte se – dolaze Transmorferi (?!) - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Transformeri, čuvajte se – dolaze Transmorferi (?!)

Transformeri, čuvajte se – dolaze Transmorferi (?!)

Nije da će ovaj film baš ugroziti 'Transformere', ali Uwe Boll i Ed Wood dobivaju ozbiljnu konkurenciju u borbi za najgoreg redatelja svih vremena.

s.p. 05.07.2007 0 komentara

Transformeri, čuvajte se – dolaze Transmorferi (?!)

Roditelji odu u videoteku, sjećaju se da im je sin nešto naručio, ali im naslov baš nije ostao u glavi... I onda na polici glasno čitaju naslov: 'Transmor...da, da, to je taj!' Ah, junior će možda biti razočaran, ali dobio je film sličnog naslova i tematike, jedino što nema velikog budžeta, velikog redatelja, velikih glumaca i ... što je – razočaranje. 

'Transmorphers' su upali u američke videoteke u vrijeme kada u kinima igraju 'pravi' 'Transformeri', pa promoćurno ubiru plodove tuđeg marketinga jer za svoje reklame, kao i za bilo što ostalo, nemaju para. Redatelj im je Leigh Scott autor izvjesnih 'Pirates of Treasure Island' koji, kao i filmovi 'The Da Vinci Treasure' ili 'Snakes on a Train', koriste tuđe ideje, ali ne plaćaju skupa prava za rimejkanje. 

Uostalom, priča filma nije sasvim ista, u ovom filmu Zemljom vladaju golemi roboti koji se transformiraju, a grupa ljudi odlučuje se boriti i uzvratiti im udarac. U skupini boraca je i cijela družba lezbijskih pilotkinja, pa film ima i reference na 'Starship Troopers', kao i na 'Terminatora' i 'Matrix'. To dokazuje da se, kako kažu uviđajni gledatelji, autor Scott dosta i trudio oko filma. Ipak, ne dovoljno, jer po reakcijama kritike i publike 'Transmorferi' bacaju rukavicu u lice Uwe Bollu i izazivaju ga : 'Misliš da ti radiš najgore filmove na svijetu? E, pa gledaj ovo!' 


'Transmorphers', r: Leigh Scott 

Neki na gledatelji predložili su posebnu ocjenu za film, -10, a na IMDB-u se trenutno drži malo bolje - na prosječnoj ocjeni - 2.0.

Komentari

Nema komentara.