POBJEDNICI FILMSKOG IZBORA PUBLIKE - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      POBJEDNICI FILMSKOG IZBORA PUBLIKE

POBJEDNICI FILMSKOG IZBORA PUBLIKE

Nominirali ste, glasovali i izabrali. Dragi korisnici pred vama je potpuno vaš FILMSKI IZBOR najboljih i najgorih iz protekle nam kino sezone u Hrvata!!!

filmski.net 24.02.2005 0 komentara

POBJEDNICI FILMSKOG IZBORA PUBLIKE

Nagrađenu ekipu ćemo izvući elektronskim putem, a imena dobitnika objaviti nakon što ih kontaktiramo mejlom da nam se predstave jer pri glasovanju niste trebali posijati podatke s osobne.

U nastavku su najbolji iz svih deset kategorija. Zadovoljite znatiželju!!!

NAJBOLJI STRANI FILM

'Izgubljeni u prijevodu', r. Sofia Coppola  

 
NAJBOLJI HR FILM

'Ta divna splitska noć', r. Arsen Anton Ostojić

 
NAJBOLJA STRANA GLUMICA

Scarlett Johansson (Izgubljeni u prijevodu)

 
NAJBOLJA HR GLUMICA

Leona Paraminski (Družba Isusova)

 
NAJBOLJI STRANI GLUMAC

Sean Penn (21 gram)

 
NAJBOLJI HR GLUMAC

Goran Višnjić (Duga mračna noć)

 
NAJBOLJI FILMSKI PAR

Bill Murray i Scarlett Johansson
(Izgubljeni u prijevodu)

 
NAJBOLJA FILMSKA GLAZBA

Kill Bill 2    

 
NAJBOLJI ANIMIRANI FILM

Shrek 2    

 
NAJGORI FILM

Žena mačka, r. Pitof

Jasno vam je – najveći dobitnik FILMSKOG IZBORA PUBLIKE film je Sofie Coppole 'Izgubljeni u prijevodu' – dragi naši romantičari!!! Najbolji film, najbolja glavna glumica i par s najbopljom kemijom na platnu -  stari Billy Boy i propupala Scarlett, mljac!

Izbor 'Te divne splitske noći' nije neko iznenađenje u kategoriji najboljeg HR filma (čestitke cijeloj ekipi!), ali Leona Paraminski?!? Živi, plavi dokaz da za biti najbolji ponekad je dovoljno pojavljivati se često u magazinima i zavrištati pokoji put nervozno u kameru. Nije nam namjera uvrijediti slatku plavojku, ali nismo mogli izdržati da ne komentiramo:) Čestitamo Leona! Svatko ima svoj put do slave!

Goran Višnjić po nekom ustaljenom rasporedu i uz pomoć sretne zvijezde i grama vlaškog šarma vlada prvim mjestima u Hrvata, pa tako niti naši korisnici nisu izbjegli toj pošasti. Čestitke Goranu, a mi vama samo blago želimo usmjeriti reflektor na malo 'friškijeg', bar u filmskom smislu, Franju Dijaka kojeg su rijetki mogli gledati u omnibusu 'Seks, piće i krvoproliće', no nepravda bi trebala biti ispravljena video distribucijom filma. Sean Penn, koji stari i cvjeta, osvojio vas je u '21 gramu', čestitke svima vama koji ga volite! Njemu samom čestitali smo prošle godine na Oscaru, doduše dobio ga je za po mnogima lošiju izvedbu u 'Mističnoj rijeci'.  Ameri su ipak Ameri!

Najbolji je soundtrack po starom dobrom običaju odobrio tata Tarantino, a Ogre i Magare iz kvalitativno nekonzistentnijeg nastavka originalnog Shreka ipak su vas osvojili više od obitelji I'zbavitelja'. Hm…. Na najgori film godine, 'Ženu mačku' ulaštenog Francuza Pitofa, nećemo trošiti puno riječi, ukoliko niste gledali – upućujemo vas na recenzije korisnika i FILMSKU ocjenu manju od dvojčice – 1.87!!! Au!

Hvala svima na pravodobno pohranjenim glasovima! Čestitke pobjednicima!

Komentari

Nema komentara.