Juliette Binoche otkriva seks - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Juliette Binoche otkriva seks

Juliette Binoche otkriva seks

48-godišnja Juliette Binoche i u zrelim godinama nastupa u erotičnim filmovima - u drami 'Elles' otkriva tajne prostitucije i dobre masturbacije!

s.p. 27.03.2012 0 komentara

Juliette Binoche otkriva seks

Uskoro u kina stiže 'Elles', prilično eksplicitna erotska drama s genijalnom Juliette Binoche u glavnoj ulozi. Puritanci će se zgražavati nad scenom Julietteine masturbacije i prikazom dobrovoljne prostitucije studentica, no dosta filmofila hvali film koji je prikazan na Berlinaleu, Torontu i Tribeci, a sada ima i svoj trailer.

Priča filma (kojeg američki novinari već uspoređuju sa 'Slovenkom'!) bavi se studenticama koje odluče zarađivati kao prostitutke. Glavna junakinja je novinarka Anne (Juliette Binoche) koja za francuski magazin piše članak o studentskoj prostituciji, pa se nalazi s dvije djevojke koje joj otkrivaju tajne svoje profesije. Uskoro i sama počinje preispitivati svoja uvjerenja o seksu, poslu, braku i intimnosti.


'Elles', trailer.

Redateljica Malgoska Szumowska izjavila je da se i ona susrela s mladom i nezavisnom prostitutkom koja se nije sramila svog posla, te je bila šokirana poput junakinje svog filma. Preporučuje film publici zbog odlične glume Juliette Binoche i dvije mlade glumice koju se odlično snašle u ulogama prostitutki - Joanne Kulig i Anaïs Demoustier.

Juliette Binoche je priznala da se posebno pripremala za neugodnu scenu masturbacije pa ju je redateljica opskrbila sa 60 snimki masturbacija običnih žena. Hrvatski gledatelji moći će vrlo skoro provjeriti je li se Binoche dobro pripremila, i to na Queer festivalu koji će se održati za mjesec dana, a ove jeseni film će zaigrati i u našim multipleksima.

Komentari

Nema komentara.