Tko će se seksati u 'Nimfomanki'? - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Tko će se seksati u 'Nimfomanki'?

Tko će se seksati u 'Nimfomanki'?

Producentica kontroverznog filma Larsa Von Triera najavila je da će u 'Nymphomaniacu' stvarno seksati samo dubleri, a ne i prave zvijezde!

s.p. 21.05.2013 0 komentara

Tko će se seksati u 'Nimfomanki'?

Izgleda da se Shia LaBeouf ipak šalio - u filmu 'Nymphomaniac' neće se seksati ni on ni ostali slavni glumci, već samo njihovi dubleri! Producentica Louise Vesth, koja stoji iza erotske drame 'Nymphomaniac' Larsa Von Triera, potvrdila je da će gledatelji moći vidjeti scene stvarnog seksa.


Ovako je izgledao seks glumaca tj. njihovih dvojnika u Von Trierovom 'Antikristu'.

No, to će se izvesti tako da će se iznad pojasa vidjeti popularne glumce, a u scenama ispod pojasa moći će se vidjeti što dubleri rade sa svojim genitalijama. Uz pomoć digitalne obrade gledatelji će steći dojam da se ševe holivudske i europske zvijezde kojih u ovom filmu ima napretek: Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgard, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Connie Nielsen, Christian Slater, Uma Thurman, Willem Dafoe, Jean-Marc Barr i Udo Kier.

Danska premijera prvog dijela filma bit će za Božić ove godine, a oni koji su vidjeli prve scene iz filma kažu da 'Nymphomaniac' obiluje eksperimentalnim tehnikama snimanja i simbolima, te se bavi i važnim temama poput Boga, religije i filozofije. Naravno, široj publici bit će važno samo da vidi seks u što eksplicitnijim scenama...

Komentari

Nema komentara.