Imperijalne nagrade za Britance - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Imperijalne nagrade za Britance

Imperijalne nagrade za Britance

Čitatelji magazina Empire nagradili su filmove koji su bili zanemareni na dodjeli Oscara: zadnjeg Harryja Pottera i film 'Dečko, Dama, Kralj, Špijun'!

s.p. 26.03.2012 0 komentara

Imperijalne nagrade za Britance

Dodjeljene su nagrade britanskog filmskog časopisa Empire, a njegovi čitatelji nagradili su - britanske hitove! Najboljim filmom proglašen je 'Harry Potter i Darovi smrti - 2. dio', a redatelj tog filma, David Yates, proglašen je i najboljim redateljem.


'Dečko, dama, kralj, špijun', trailer.

Veliki pobjednik večeri je i 'Dečko, Dama, Kralj, Špijun' koji je, kao i zadnji Harry Potter, bio dosta zanemaren na dodjeli Oscara pa su britanski čitatelji ispravili tu nepravdu. 'Dečko, Dama, Kralj, Špijun' proglašen je najboljim britanskim filmom i najboljim trilerom, a Gary Oldman je proglašen najboljim glumcem.

Najboljom glumicom proglašena je Olivia Colman za odličan nastup u 'Tyrannosauru', a najboljom komedijom proglašena je 'Engleska pita'. Najbolji SF film je 'Thor', a glumac Tom Hiddleston koji je u tom filmu tumačio zlog Lokija dobio je i nagradu za najboljeg debitanta. Najboljom debitanticom proglašena je Felicity Jones za nastup u filmu 'Like Crazy'. Popis svih nagrađenih možete potražiti na ovom linku.

Komentari

Nema komentara.

Linkjet

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

Kazalište Mala scena obilježava 25 godina postojanja te najavljuje svoju novu predstavu za odrasle, sa zvjezdanom glumačkom podjelom ...