Imperijalne nagrade za Britance - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Imperijalne nagrade za Britance

Imperijalne nagrade za Britance

Čitatelji magazina Empire nagradili su filmove koji su bili zanemareni na dodjeli Oscara: zadnjeg Harryja Pottera i film 'Dečko, Dama, Kralj, Špijun'!

s.p. 26.03.2012 0 komentara

Imperijalne nagrade za Britance

Dodjeljene su nagrade britanskog filmskog časopisa Empire, a njegovi čitatelji nagradili su - britanske hitove! Najboljim filmom proglašen je 'Harry Potter i Darovi smrti - 2. dio', a redatelj tog filma, David Yates, proglašen je i najboljim redateljem.


'Dečko, dama, kralj, špijun', trailer.

Veliki pobjednik večeri je i 'Dečko, Dama, Kralj, Špijun' koji je, kao i zadnji Harry Potter, bio dosta zanemaren na dodjeli Oscara pa su britanski čitatelji ispravili tu nepravdu. 'Dečko, Dama, Kralj, Špijun' proglašen je najboljim britanskim filmom i najboljim trilerom, a Gary Oldman je proglašen najboljim glumcem.

Najboljom glumicom proglašena je Olivia Colman za odličan nastup u 'Tyrannosauru', a najboljom komedijom proglašena je 'Engleska pita'. Najbolji SF film je 'Thor', a glumac Tom Hiddleston koji je u tom filmu tumačio zlog Lokija dobio je i nagradu za najboljeg debitanta. Najboljom debitanticom proglašena je Felicity Jones za nastup u filmu 'Like Crazy'. Popis svih nagrađenih možete potražiti na ovom linku.

Komentari

Nema komentara.