Carske nagrade otišle na Početak - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Carske nagrade otišle na Početak

Carske nagrade otišle na Početak

Magazin Empire nagradio 'Početak', a par nagrada otišlo je britanskom 'Kick Assu' i švedskim 'Muškarcima koji mrze žene'.

s.p. 28.03.2011 0 komentara

Carske nagrade otišle na Početak

Objavljene su nagrade britanskog filmskog magazina Empire, a o pobjednicima su odlučivali - čitatelji! Najboljim filmom proglašen je 'Početak' koji je tako potvrdio svoju popularnost među britanskom publikom. Najboljim domaćim filmom proglašen je 'Kick Ass', a najbolja debitantica je mlada glumica iz tog filma, Chloe Moretz.


'Početak', trailer.

Najbolji triler je švedski 'Muškarci koji mrze žene', te je najboljom glumicom proglašena junakinja tog filma, Noomi Rapace. Nagrada za najboljeg glumca očekivano je otišla Colinu Firthu za 'Kraljev govor', a najbolji redatelj je Englez Edgar Wright.

'Harry Potter i darovi smrti - prvi dio' osvojio je nagradu 'samo' za najbolji SF/fantasy, 'Posljednji egzorcizam' je najbolji horor, a najbolja komedija je britanska satira o teroristima 'Four Lions'. Za Junaka, tj. Junakinju Empirea proglašena je Keira Knightley, a filmskom Ikonom proglešen je legendarni Gary Oldman.

null

Popise svih nagrada možete pogledati na službenoj stranici Empirea, a možete potražiti i fotografije Nikoline Pišek koja je također bila jedna od gošći na dodjeli nagrada.

Komentari

Nema komentara.