Malick snima kao opsjednut - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Malick snima kao opsjednut

Malick snima kao opsjednut

Slavni genijalac dovršava romantičnu dramu i IMAX dokumentarac o stvaranju svijeta, a već planira i dva nova filma!

s.p. 02.11.2011 0 komentara

Malick snima kao opsjednut

Izgleda da je Terrence Malick pun inspiracije jer u zadnje vrijeme snima filmove užurbanim tempom, a najavljeno je da planira snimiti čak dva nova filma. Prvi bi se trebao zvati 'Lawless', a u njemu bi trebali glumiti Christian Bale, Cate Blanchett, Ryan Gosling, Haley Bennett i Rooney Mara. Drugi film u planu je 'Knight of Cups', u njemu bi također trebali glumiti Bale i Blanchett, a priključit će im se i mlada Isabel Lucas.

Malick je nedavno imao premijeru filma 'Drvo života', te dovršava IMAX dokumentarac koji se nadovezuje na taj film - 'Voyage of Time' u kojem bi trebao prikazati važne prirodne događaje, od stvaranja svijeta pa do konačnog kraja. Pri kraju je i snimanje romantične drame radnog naslova 'The Burial' /naslovna/.


'Drvo života', trailer.

U 'Burialu' glume Ben Affleck, Rachel McAdams, Olga Kurilenko, Rachel Weisz, Javier Bardem, Barry Pepper, Charles Baker i Jessica Chastain, a priča se da je glavni junak filma zavodnik (Affleck) koji putuje u Pariz i upušta se u vruću vezu s Europljankom (Kurilenko) s kojom se kasnije ženi. Ipak, na povratku u Ameriku spetlja se sa svojom ljubavi iz djetinjstva (McAdams).

Naravno, kao i obično - svi podaci vezani uz Malickove filmove obavijeni su velom tajne, pa moramo pričekati dok ugledni redatelj ne završi sve te projekte...

Komentari

Nema komentara.