Super! Novi Superman! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Super! Novi Superman!

Super! Novi Superman!

Najomiljenijeg američkog superheroja glumiti će mladi Britanac, Henry Cavill, koji se proslavio ulogom u 'Tudorima'.

z.m.k. 01.02.2011 1 komentara

Super! Novi Superman!

Američki superheroji mogu kao od šale pobijediti okrutne gangstere, zločinačke umove, pa čak i obraniti Zemlju od opakih izvanzemaljaca. Ali ne mogu se obraniti od britanske glumačke invazije. Naime, trenutno su u Hollywoodu tri najveće superjunačke uloge među sobom podijelili britanski glumci: Christian Bale je Batman, Andrew Garfield je novi Spiderman, a od jučer imamo i novog Supermana - Henrya Cavilla.

Cavill je domaćoj televizijskoj publici najpoznatiji po svojoj ulozi u hvaljenom serijalu 'Tudori' koji trenutno igra na našim malim ekranima. Tamo glumi Charlesa Brandona, koji je osoba od povjerenja kralju Henryu VIII. Možda su mu upravo spletkaroške moći iz 'Tudora' pomogle da prođe audiciju i osvoji naklonost Warner Bros studija, koji sa snimanjem novog Supermana planira krenuti što prije kako bi se u kinima pojavio u prosincu 2012.

Cavill tudori
Cavill će iz povijesnog uskočiti u superjunački kostim...


Cavill se već dugo vremena pokušavao probiti do američke publike - bio je već na audiciji za Batmana, na audiciji za Jamesa Bonda, na audiciji za Supermana u 'Superman Returns', a jedno vrijeme je bio i prvi izbor za ulogu Edwarda Cullena u 'Sumraku' koja je - na oduševljenje pomamljenih tinejdžerica - otišla Robertu Pattinsonu.

Kako smo već javili, novog Supermana pod radnim naslovom 'Superman: Man of Steel' režirati će Zack Snyder ('Čuvari'), a izvršni producent je Christopher Nolan. Super ekipa za super Supermana!

Komentari
A: johnny08 01.02.2011 Pogledaj profil

Ne znam za koga je to super pošto su filmovi o Supermanu sranje s iznimkom prvog gdje je Hackman užitak za gledati!!