Seriozno o serijalima - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Seriozno o serijalima

Seriozno o serijalima

Zack Snyder će režirati novog Supermana, a Tony Gilroy novog Bournea. Za Hobite se zna samo to da će ići u - 3D-u!

s.p. 05.10.2010 0 komentara

Seriozno o serijalima

Redatelj superjunačkih 'Čuvara' Zack Snyder režirat će najjačeg od svih superjunaka - Supermana! 'Superman: Man of Steel' je još jedan pokušaj studija Warner Bros da oživi popularnu franšizu, a izvršni producent će biti nitko drugi nego - Christopher Nolan! Nolan će nadzirati rad na 'Supermanu' dok će pripremati svog 'Batmana 3', a kao koscenarist će se pojaviti njegov brat Jonathan i David Goyer koji tako rade i na novom Batmanu i na novom Supermanu. Pričalo se da u radnju novog filma biti uključeni i vanzemaljci, a najvjerojatnije će glavni negativac pojaviti general Zod kojeg je u prijašnjoj verziji tumačio Terence Stamp.

Tony Gilroy, koji je poznat kao scenarist filmova o tajnom agentu Jasonu Bourneu, okušat će se i kao redatelj serijala. Režirat će četvrti nastavak Bournea nazvan 'Bourneovo nasljeđe', a pisat će i scenarij za isti film. Matt Damon je obećao ponovno nastupiti u naslovnoj ulozi ako će priča biti dobra, a studio Universal nada se da bi film mogao biti spreman do 2012.

Trakavica oko 'Hobita' se nastavlja, još se na zna gdje će se filmovi snimati i hoće li ih režirati Peter Jackson. Plan je da snimanje počne u siječnju, a da prvi film iziđe sredinom prosinca 2012., što je Jackson i istakao kao preduvjet za eventualno preuzimanje režije. New York Times je objavio da je gotovo sigurno jedino to će se oba nastavka 'Hobita' snimati u 3D-u, no to i nije neka vijest - sada svi visokobudžetni filmovi za djecu moraju izlaziti u 3 dimenzije...

Komentari

Nema komentara.