Vrisnite četvrti put! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Vrisnite četvrti put!

Vrisnite četvrti put!

'Vrisak 4' opet će vas natjerati da vrištite u kinima, 'Paranormalno 2' napada i djecu i kućne ljubimce, a od Sotone vas može spasiti samo Anthony Hopkins.

s.p. 21.10.2010 0 komentara

Vrisnite četvrti put!

Horori su još uvijek popularni, ali kako napraviti neki originalni? Wes Craven snimio je još film iz 'Vrisak' serijala, 'Vrisak 4' ('Scream 4'). Ubojica s maskom duha opet proganja Sidney Prescott (Neve Campbell), a likovi u filmu opet raspravljaju o tome koja su pravila slashera i kako se mogu prekršiti. Osim Neve Campbell, opet će se pojaviti i David Arquette i Courteney Cox (koji su se nedavno razveli), a od novih zvijezdi u filmu nastupaju Emma Roberts, Hayden Panettiere i Rory Culkin. Wes Craven je nedavno napisao i režirao 3D horor 'My Soul To Take' koji nije dobio dobre kritike, no svi imaju velika očekivanja od novog 'Vriska' koji će imati premijeru u travnju 2011.


'Vrisak 4', trailer.

Još jedan popularan horor ima nastavak - 'Paranormalno'! 'Paranormalno 2' ('Paranormal Activity 2') opet prati obitelj u ukletoj kući koju snima videokamera, samo što se ovaj put radnja događa u kući sestre junakinje prvog filma. A demon neće samo plašiti stanare, nego će proganjati - i psa i bebu! To mi zovemo okrutnim bićem! Hrvatska premijera najavljuje se za 30.12.2010.


'Paranormalno 2', trailer.

Opsjednutost je inače vrlo popularan motiv hororaca, pa je očito zato snimljen i 'The Rite'. Glavni junak je skeptični sjemeništarac koji upoznaje nekonvencionalnog svećenika kojeg igra Anthony Hopkins. Hopkins ga uvodi u svijet egzorcizma, a sve to popraćeno je uobičajenim upozorenjem iz modernih horora: 'Temeljeno na istinitim događajima'. Zlobnici kažu da bi trebao biti jako opsjednut da kupiš ulaznicu za još jedan horor o egzorcizmu, no karizmatični Hopkins je dovoljna preporuka i za ovaj horor...
'The Rite', trailer.

Komentari

Nema komentara.