Sexy Rachel i Snjeguljica Natalie - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Sexy Rachel i Snjeguljica Natalie

Sexy Rachel i Snjeguljica Natalie

Rachel Weisz snima erotsku dramu, a Natalie Portman možda bude Snjeguljica. Bullock se bori za pravdu, a Gugino za pingvine!

s.p. 22.09.2010 0 komentara

Sexy Rachel i Snjeguljica Natalie

Rachel Weisz prihvatila je ulogu u erotičnom filmu koji se temelji na predlošku koji je na kazališnim daskama proslavio Nicole Kidman - i Bojanu Gregorić! Film '360' temelji se na drami Arthura Schnitzlera 'Der Reigen' koju je David Hare kasnije adaptirao u slavni 'Blue Room'. Novu adaptaciju sprema ugledni scenarist Peter Morgan ('Kraljica'), a djelo je već bilo filmovano više puta, i to kao 'La Ronde' u verziji Maxa Ophülsa (1950.) i Rogera Vadima (1964.) Film će režirati Fernando Meirelles koji je Rachel Weisz donio Oscara u 'Brižnom vrtlaru', a još nije poznato koju ulogu će Rachel glumiti. Priča inače sadrži nekoliko likova koji stalno mijenjaju seksualne partnere pa na kraju naprave 'puni krug', zbog čega očito stoji naslov '360'.

Priča se da bi Natalie Portman mogla glumiti malo čedniju ulogu, ali u kinky izdanju - Snjeguljicu! Pomaknutu verziju ove bajke trebao bi režirati Jean-Pierre Jeunet koji je poznat po vizualno prepoznatljivim filmovima poput 'Amelie'.

S druge strane, Sandra Bullock pokušava snimati ozbiljne filmove, pa je dobila ponudu da glumi u filmu 'Never Forget'. Film se labavo temelji na dokumentarcu 'On Moral Grounds' i opisuje borbu žene koja pomaže preživjelima iz Holokausta kojima su uskraćene njihove premije osiguranja.

Puno veselijom temom bavit će se Carla Gugino koja će glumiti s Jimom Carreyom u komediji 'Mr Popper’s Penguins'. Carrey će glumiti biznismena koji nasljeđuje šestero pingvina, pa će Carla vjerojatno glumiti njegovu partnericu koja mu pomaže u skrbi za životinjama.
Komentari

Nema komentara.