Novi filmovi redatelja Triplettesa - Animirani
Home      Vijesti      Animirani      Novi filmovi redatelja Triplettesa

Novi filmovi redatelja Triplettesa

Sylvain Chomet, redatelj općehvaljenog filma 'Les Triplettes de Belleville', prihvatio se rada na dva nova filma, javlja Variety. 

26.03.2004 0 komentara

Novi filmovi redatelja Triplettesa

Zajedno sa svojom ženom Sally, koja će imati ulogu producenta, Chomet je osnovao novi studio za animaciju Studio Django u Edinburghu u Škotskoj. Majstori su se odmah prihvatili posla: prvi dugi animirani film na kojem će raditi je za Miramaxpvu sestrinsku produkcijsku kuću Dimension. Popularni francuski animator će biti scenarist, producent i režiser ovog 3D filma, prvog animiranog pod Dimensionovim paskom.

Drugi, klasični 2D film po imenu 'Barbacoa' bit će koproduciran u suradnji sa studiom 4-Way Pictures. Radnja će se odvijati u Parizu 1870-ih i pratit će doživljaje životinja koje su pobjegle iz zoološkog vrta.

Oduševljen novim filmovima, Sylvain Chomet kaže kako Studio Django nije mogao izabrati bolje projekte s kojima bi započeo rad. 'Razlikuju se i u tehnici i u publici na koju ciljaju pa će biti idealni mamci za animatorske talente iz cijelog svijeta.

Sudeći po njegovom odličnom posljedjem filmu koji je bio nominiran i nagrađivan na mnogim festivalima, što već i sami dobro znate, iz radionice francuskog genijalca možemo očekivati samo vrhunske filmove.

Do onda, ako još niste, svratite na site 'Triplettesa'.

Komentari

Nema komentara.