Zombie animira El Superbeasta - Animirani
Home      Vijesti      Animirani      Zombie animira El Superbeasta

Zombie animira El Superbeasta

Rob Zombie, multifunkcionalni kosmati čovo, zajedno sa DPS Film Romanom producirat će animirani film baziran na Zombievom bizarnom stripu 'El Superbeasto'.

23.07.2004 0 komentara

Zombie animira El Superbeasta

Ako vam ime Rob Zombie zvuči poznato, eto vam još nekoliko aliasa istog čovjeka: Robert Cummings, Rob Straker, Robert Wolfgang Zombie. Ako vam još uvijek ništa nije jasno, možda ćete ovog čovjeka prepoznati kao bivšeg pjevača i suosnivača metal grupe White Zombie. Zombie je radio glazbu za hrpu filmova (pogledajte na imdb-u), čak je i režirao jedan od onih tribute trash horrora 'House of 1000 Corpses', a sada se eto bacio na izradu svog prvog animiranog (direct-to-video) filma.

Zombie će koproducirati film i napisati priču, koja prati avanture tajnog agenta zvanog El Superbeasto, koji se, a što drugo nego bori protiv kriminala. Veliki maskirani hrvač baš i nije lud za svojim poslom i avanturama, više ga zanimaju striptizete, no svejedno se uspije spetljati sa superinteligentnim gorilama ubojicama, liverpoolskim zombijima i Dr. Satanom, manično depresivnim ludim znanstvenikom koji traga za savršenom ženom. Našem se junaku na putešestvijama pridružuju Suzie X, njegova sestra, seksi superšpijunka i njen sidekick, tri metra veliki robot po imenu Marvin, koji voli Barry Manilowa i Michaela Boltona. Jesmo li rekli da je strip bizaran?

Sam Zombie za El Superbeasta kaže da je kombinacija Austin Powersa i The Munstersa, a poremećeni likovi i uvrnuta priča odlična su baza za animirani film, a još je k tome i jako sretan što će ga raditi sa studiom DPS Film Roman, koji je producirao mnoge popularne serije, kao što su 'The Simpsons' i 'King of the Hill' te vizualne efekte za filmove 'I, Robot', 'Daredevil' i tako dalje. Zombie je radio sekvencu halucinacije za animirani film 'Beavis and Butt-head Do America', a trenutno snima film 'The Devils Rejects', koji izlazi 2005. godine.

Ima jedan zgodan intervju sa Zombijem ovdje pa čitajte vraga kosmatog.

Komentari

Nema komentara.