Hotel Transilvanija, 5 zvjezdica - Animirani
Home      Vijesti      Animirani      Hotel Transilvanija, 5 zvjezdica

Hotel Transilvanija, 5 zvjezdica

Kada Drakula vodi hotel, u goste mu dolaze Frankenstein i vukodlaci, a glavna smetnja su - obični ljudi! Novi crtić autora 'Dexterovog laboratorija'.

s.p. 28.03.2012 0 komentara

Hotel Transilvanija, 5 zvjezdica

Izišao je trailer za 'Hotel Transilvaniju', urnebesni 3D crtić smješten u turističko odredište koje vodi osobno grof Drakula (Adam Sandler). Hotel Transilvanija je raskošan rezort s 5 zvjezdica gdje sva čudovišta (Frankenstein i njegova nevjesta, Mumija, Nevidljivi čovjek, vukodlaci) i njihove obitelji mogu mirno živjeti, slobodni od doticaja s ljudima.


'Hotel Transylvanija', trailer.

No, problemi nastanu kada jedan običan mladić naiđe na hotel i baci oko na Mavis koja je - Drakulina kćer! Da stvar bude još gora, mladić je Simon Van Helsing, zadnji izdanak slavne loze boraca protiv vampira i ostalih čudovišta. Ima li ova ljubav šanse za uspjeh ili će i ona završiti u grobu?

Redatelj crtića je Genndy Tartakovsky, poznat kao autor genijalnog 'Dexterovog laboratorija', a likovima su svoje glasove dali Adam Sandler, Steve Buscemi, Andy Samberg, David Spade, Kevin James i Fran Drescher. Premijera filma u hrvatskim kinima najavljena je za 25.10.2012..

Komentari

Nema komentara.

Linkjet

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

Kazalište Mala scena obilježava 25 godina postojanja te najavljuje svoju novu predstavu za odrasle, sa zvjezdanom glumačkom podjelom ...