Hotel Transilvanija, 5 zvjezdica - Animirani
Home      Vijesti      Animirani      Hotel Transilvanija, 5 zvjezdica

Hotel Transilvanija, 5 zvjezdica

Kada Drakula vodi hotel, u goste mu dolaze Frankenstein i vukodlaci, a glavna smetnja su - obični ljudi! Novi crtić autora 'Dexterovog laboratorija'.

s.p. 28.03.2012 0 komentara

Hotel Transilvanija, 5 zvjezdica

Izišao je trailer za 'Hotel Transilvaniju', urnebesni 3D crtić smješten u turističko odredište koje vodi osobno grof Drakula (Adam Sandler). Hotel Transilvanija je raskošan rezort s 5 zvjezdica gdje sva čudovišta (Frankenstein i njegova nevjesta, Mumija, Nevidljivi čovjek, vukodlaci) i njihove obitelji mogu mirno živjeti, slobodni od doticaja s ljudima.


'Hotel Transylvanija', trailer.

No, problemi nastanu kada jedan običan mladić naiđe na hotel i baci oko na Mavis koja je - Drakulina kćer! Da stvar bude još gora, mladić je Simon Van Helsing, zadnji izdanak slavne loze boraca protiv vampira i ostalih čudovišta. Ima li ova ljubav šanse za uspjeh ili će i ona završiti u grobu?

Redatelj crtića je Genndy Tartakovsky, poznat kao autor genijalnog 'Dexterovog laboratorija', a likovima su svoje glasove dali Adam Sandler, Steve Buscemi, Andy Samberg, David Spade, Kevin James i Fran Drescher. Premijera filma u hrvatskim kinima najavljena je za 25.10.2012..

Komentari

Nema komentara.