Kino tjedan: Nenormalno puno filmova - Specials
Home      Specials      Kino tjedan      Kino tjedan: Nenormalno puno filmova

Kino tjedan: Nenormalno puno filmova

Jednoga dana vrijeme će biti novac, a ubojice postati elitno zanimanje. Paranormalan svijet.

z.m.k. 27.10.2011 0 komentara

Kino tjedan: Nenormalno puno filmova

'Vrijeme je novac'

I iza kamera ove znanstveno-fantastične priči o kupovanju vremena, pojam vremena je izokrenut - u stvarnom životu Justin Timberlake je stariji od Olivie Wilde koja glumi majku.

'Jedan dan'

Još jedan ovotjedan film koji govori o prolaznosti vremena, ali u žanru romantične komedije. Priča o mladenačkoj ljubavi koja se nastavlja nakon mnogo godina vjerojatno će se svidjeti svima onima koji još pate za ljubavima iz školskih klupa.

'Strankinja'

'Strankinja' je 2010. na Zagreb Film Festivalu igrala pod naslovom 'Kad odemo', a zanimljivo je da je glavna glumica Sibel Kekilli koja ima sličnu sudbinu kao i junakinja filma - i ona je njemačka Turkinja koja je doživjela osudu obitelji i okoline, i to zbog toga što je u mladosti glumila u pornićima.

'Priče s tavana'

Film su nazvali češkom 'Pričom o igračkama' što već dovoljno dobro zvuči samo po sebi, a dodatno je pohvaljena i animacija, koja je usprkos nepomičnim licima lutaka vrlo emocionalno uvjerljiva

'Paranormalno 3'

Film je snimljen po provjereno uspješnom receptu: jedna obitelj, VHS kamera i strašljivi događaji. Možda će vam biti zanimljiv podatak da se većina scena iz trailera ne nalazi u stvarnom filmu.

'Elitni ubojice'

Film sa zanimljivom glumačkom postavom koja se sastoji od Jasona Stathama, Clivea Owena i Roberta De Nira nažalost nije pokupio sjajne kritike, ali ako volite tipičnu 'Jason Statham akciju' onda je i ovo dobra zabava za vas.

'Bagremi'

Film je na ovogodišnjem festivalu u Cannesu nagrađen Zlatnom kamerom, koja se dodjeljuje za najbolji prvi film.

Komentari

Nema komentara.