Nagrađujemo Isusom i mjesečnicom - Specials
Home      Specials      Nagradne igre      Nagrađujemo Isusom i mjesečnicom

Nagrađujemo Isusom i mjesečnicom

Želite li upoznati nekoliko Isusa i otkriti zanimljivosti mjesečnice? Odlično! Nudimo vam besplatne dokumentarce na ZFF-u.

s.p. 13.10.2010 0 komentara

Nagrađujemo Isusom i mjesečnicom

8. Zagreb Film Festival tek što nije počeo, a u svom bogatom programu nudi i brojne zanimljive dokumentarne filmove. Raspored programa i sadržaj možete pogledati na službenim stranicama Festivala, a mi smo izdvojili par naslova;

'Restrepo' - govori o angažmanu voda američke vojske u afganistanskoj dolini Korengal i prati život petnaestorice vojnika na isturenom položaju Restrepo.

'Ja sam Isus' - prikazuje tri zajednice koje su se formirale oko različitih osoba koje tvrde da su Krist koji je po drugi put sišao među ljude.

'Mjesec u tebi' - svjež pogled na tabu, film koji se suočava s menstrualnim pravilima ponašanja uz dozu humora i autoironije.


'Mjesec u tebi', trailer.

'Ja, moja ciganska obitelj i Woody Allen' - amaterskom filmskom kamerom 19-godišnja redateljica Laura Halilović bilježi prošlost i sadašnjost svoje romske obitelji, koja je krajem 1970-ih došla u Italiju iz Bosne i Hercegovine.

'Zvezda je rođena' - srpski film o ostvarivanju snova 29-godišnje Vanje koja se profesionalno bavi filmom, a njezin dječji o sviranju bubnjeva u bendu sada se konačno ostvaruje.

'Uradi i bježi' - prvi igrani film slavnog britanskog majstora grafita Banksyja, poznatog po svojoj kultnoj uličnoj umjetnosti i skrivanju identiteta radi izbjegavanja tužbi.

Te i ostale filmove možete pogledati ako kupite ulaznice, a našim najsretnijim i najbržim čitateljima nudimo po dvije ulaznice za projekcije dokumentaraca 8. ZFF-a, i to za projekcije u kinu Tuškanac, od ponedjeljka do petka u terminima u 16 i 18 sati. Sve što trebate je čim prije poslati poruku s naslovom 'ZFF dokumentarci' i svoje podatke (ime, adresa) na info@filmski.net do subote, 16. listopada , a mi ćemo dobitnike kontaktirati e-mailom. Sretno!

Komentari

Nema komentara.