Čuvaj se holivudske dadilje - Specials
Home      Specials      Mala povijest holivudskih skandala      Čuvaj se holivudske dadilje

Čuvaj se holivudske dadilje

Možda se krasno brine za djecu, no rado će se pobrinuti i za slavnog supruga. Kad dođe do holivudskog razvoda, na scenu stupaju - dadilje!

s.p. 05.06.2008 0 komentara

Čuvaj se holivudske dadilje

Lista slavnih glumaca koji su se spetljali s dadiljama je tako velika da ne znamo odakle početi. Možda s jednim veteranom seksualnih skandala? Rob Lowe je imao oveći skandal i suđenje zbog kućnog pornića s klinkama, a trenutno se vuče po sudu zbog seksualnog zlostavljanjane ne jedne, nego čak nekoliko dadilja. Prvo je dugogodišnja dadilja, Jessica Gibson, optužila Roba da joj se 'pokazivao' i neprimjereno ju dodirivao. Za 'perverzije' u domu Loweovih optužena je i Robeova supruga Sheryl, koja je navodno šetala gola po kući i vulgarno komentirala dadiljin seksualni život. Druga dadilja, Laura Boyce, ponovila je optužbe o seksualnom zlostavljanju Loweovih, s tim da je dodala da je Sheryl rasistički vrijeđala njezinog dečka.

Lowe je uzvratio protutužbama za klevetanje i prokomentirao da je riječ o pokušaju da se iznudi novac od njega, a da je u seksualnom zlostavljanju - ON bio žrtva opsesivne dadilje. I ne samo to, u 'sve bum vas tužil' raspoloženju, Rob je tužio i svog kuhara jer mu je navodno ukrao lijekove, previše mu naplaćivao hranu i - seksao se na njegovom krevetu. Ah, ovo već zadire u našu buduću priču - seksualni skandali holivudskih kuhara...

Neke dadilje žele svojih 5 minuta slave...

Jedna od najslavnijih afera s dadiljama je ona koju je priredio Jude Law. Trava je uvijek zelenija kod susjeda, pa je 2005. Jude zbog mlade dadilje razljutio svoju ondašnju zaručnicu Siennu Miller. Da stvar bude gora, New York Post je objavio dnevnik dadilje Daisy Wright, koja je detaljno opisala svoju tromjesečnu vezu s Judeom. Jude se javno ispričao Sienni, ali ju je iza leđa optužio da ga je 'otjerala u nevjeru' jer samo partija i spava preko dana.

Ethan Hawke je još jedan glumac koji je zaružio s dadiljom, iako je u svom krevetu imao Umu Thurman. Ryan Shawhughes čuvala je njihovo dvoje djece, a čini se da je dobro pazila i na Ethana. Iako je pričao da je veza sa Shawhughes počela nakon raskida veze s Umom, koincidencija je bila preočita. Poslije razvoda, Ethan je počeo živjeti s Shawhughes, a sada očekuju i zajedničko dijete. Hm, baš nas zanima tko će čuvati bebu - mlada dadilja?

... neke se žele pobrinuti i za dječicu i za taticu...

Da su dadilje kobne i za duge brakove, pokazuje i slučaj Robina Williamsa. Williams je 10 godina bio u braku s Valerie Velardi, a onda je u njegov život uskočila Marsha Garces, dadilja koja se brinula za njegovog prvog sina. Komičar je s Marshom imao ozbiljne namjere, razveo se od svoje supruge i oženio dadilju s kojom je dobio dvoje djece. U braku su proveli 19 godina, vjerujemo da se Marsha iskusno skrbila za klince, no 2008. je i ova veza završila. Marsha je podnijela zahtjev za razvodom 'zbog nepopravljivih razlika', a vjerojatno je posrijedi bio i Williamsov alkoholizam od kojeg se liječio 2006.

... a neke samo žele dobro unovčiti svoju priču.

A postoji i dadilja koja je objavila holivudsku verziju 'Dnevnika jedne dadilje'. Suzanne Hansen je počela karijeru čuvajući djecu Michaela Ovitza, šefa Disneya i jednog od najmoćnijeg čovjeka u Hollywoodu. Radila je i za razne glumačke zvijezde: Debru Winger, Goldie Hawn, Billa Murraya, Sally Field, Rheu Perlman, Dannyja DeVita, te ondašnji bračni par – Toma Cruisea i Nicole Kidman. U svojoj knjizi uspomena dobro ih je istračala – za Kidman kaže da se nikada nije brinula za svoju usvojenu djecu. Cruisea je ipak malo poštedila jer je s njim potpisala ugovor o povjerljivosti, pa ga ne može previše ogovarati. Uostalom, njeni memoari se zovu 'You'll Never Nanny in This Town Again', pa je očito da za ovu dadilju nema više dadiljanja u Hollywoodu - kao ni za mnoge druge koje su se 'pobrinule' za slavne brakove.   

Komentari

Nema komentara.