Agent Cody Banks 2 - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Agent Cody Banks 2

Agent Cody Banks 2

Agent Cody Banks 2: Destination London (2004.)

MGM / Continental film

100' akcija, komedija, dječji

Režija:           Kevin Allen

Uloge: Frankie Muniz, Anthony Anderson, Hannah Spearritt, Cynthia Stevenson, Daniel Roebuck

Scenario:        Don Rhymer

Producent/i:   Jason Alexander

Linkovi: imdb

Agent Cody Banks 2

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.76
17
0.00

Frankie, 'Malcolm u sredini' Muniz vraća se u ulozi teen superšpijuna Codyja Banksa. Ovoga puta školovat će se u Londonu i, naravno, brinuti za sigurnost planeta.

Bivši CIA-in agent i Codyev instruktor ukrao je tajni uređaj namjenjen kontroliranju uma iz ruku vlade SAD-a. Naravno, kome bi drugom povjerili delikatni zadatak pronalska i vraćanja stroja ako ne tinejdžeru. Dakako, nije riječ o bilo kakvom klincu s ulice, već o Codyu Banksu.

Teen Bonda zadatak vodi u Londonu u elitnu glazbenu školu gdje se predstavlja kao jedan od studenata, skrivajući svoj pravi identitet. Njegova svakodnevnica sastoji se od istraživanja tajnih mjesta u potrazi za strojem i - vježbanja klarineta. I sada neka mi netko kaže da nije moguće kvalitetno studirati i raditi, čak i ako ste redovni student.

Na zadatku mu pomaže Derek, bivši, propali agent CIA-e kojem ovo posljednja prilika da se dokaže i tako vrati u agenciju. Derek se predstavlja kao kuhar iako nema pojma o pripremi hrane. Tu je i atraktivna Emily, još jedna undercover studentica, pripadnica britanske tajne službe koja će im pomoći.

Pregršt smješnih zgoda, akcijskih scena, jurnjava i high-tech gadgeta trebali bi biti garancija dobre zabave - osnovnoškolcima.