Gospodari pakla 6: U potrazi za paklom - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Gospodari pakla 6: U potrazi za paklom

Gospodari pakla 6: U potrazi za paklom

Hellraiser: Hellseeker (2002.)

Dimension Films / UCD

86' horor

Režija:           Rick Bota

Uloge: Dean Winters, Ashley Laurence, Doug Bradley, Rachel Hayward, Sarah-Jane Redmond

Scenario:        Carl V. Dupré, Tim Day

Producent/i:   Jesse Berdinka, Joel Soisson

Linkovi: imdb

Gospodari pakla 6: U potrazi za paklom

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.38
8
0.00

amar kasumovic 14.02.2011 Ocjena recenzije : 0.0

gore ne moze

vrlo lose jer ovaj film ne speda u horore

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

marin 100 12.02.2010 Ocjena recenzije : 4.0

KATASTROFA!

Prvo da kažem da mi je prvi dio Hellraisera bio odličan i taj film zbilja spada u klasike, ali i u one filmove koji su uništeni svojim zbilja katastrofalno lošim sequelima.Dakle gledao sam kultni original, dvojka mi je već bila pomalo glupasta pa nisam želio gledati više nijedan nastavak kako ne bi uništio sjećanje na original.
Ali na televiziji naletim na šesti nastavak u franšizi i ja budala ga odlučim pogledat.Jedan od glavnih razloga je bio to što se u serijal vratila Ashley Laurence, junakinja iz prva dva nastavka.
E sad o filmu.Pa on je totalno sranje zbog milijun razloga.
Dakle priča se vrti oko Trevora koji sa svojom suprigom Kirsty doživljava nesreću u kojo ona pogiba, a on nakon toga počinje doživljavati nekakve halucinacije i čudne snove.
Znate one scene u filmovima kada se nešto gadno polne dešavati i onda se junak probudi shvativiši da je to sve bilo noćna mora.E pa ovaj film je sastavljen od takvih scena pa se glavni protagonist čas budi ovdje, čas tamo, a na gledatelju je kao da pokušava riješiti nekakav misterij koji zapravo ne postoji i film vam postaje zamoran i dosadan već nakon dvadesetak minuta gledanja, a glupi "its all a dream" twist možete skužit nakon 10 minuta onako gledanja preko oka bez pretjeranog razmišljanja.Još je minus filma što se Pinhead, trademark serijala pojavljuje ukupno u tri minute filma, a Ashley Laurence koju sam spominjao možda koju minutu više.
Ako ste fan serijala, a niste pogledali ovaj nastavak ni nemojte.Definitivno izbjegavati!!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

lars von trier fan 16.07.2005 Ocjena recenzije : 3.0

DOBAR HOROR

Hellraiser 6 je neobičan horor, koji je na trenutke jako strašan, a na trenutke pomalo dosadan i zamoran. Ima stvarno nekoliko scena u filmu koje nećete moći gledati mirno i koje će vas uznemiriti i preplašiti. Ja sam se uplašio svaki upata kada sam se u filmu pojavio Pinhead. Iako se ne pojavljuje prečesto, kada se pojavi onda je neopisivo jeziv i zastrašujuć. Što se tiče glumačkih nastupa, oni su prosječni i ništa posebno. Redatelj Rick Bota solidno je odradio svoj posao. Da zaključim, Hellraiser 6: U potrazi za paklom je jezivo i uznemirujuće, ali ponekad suviše neuvjerljivo i zamorno iskustvo.

Ocjena filma: 3

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: