Neka bolji pobijedi - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Neka bolji pobijedi

Neka bolji pobijedi

This Means War (2012.)

20th Century Fox, Continental film

komedija, romansa, špijunski

Režija:            McG

Uloge: Reese Witherspoon, Chris Pine, Tom Hardy

Scenario:        Timothy Dowling, Simon Kinberg

Producent/i:   Simon Kinberg, James Lassiter, Robert Simonds, Will Smith

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službene stranice, Imdb

Neka bolji pobijedi

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.28
18
0.00

DMM82 19.08.2012 Ocjena recenzije : 1.0

zabavan

Nije urnebesna komedija ali je zabavan ima akcije, dinamičani, tečan i jednostavan film.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

lexx 17.07.2012 Ocjena recenzije : 4.5

Za pogledat

Ništa specjalno da se pogledat. Malo nerealno sa obzirom na to da koriste sve svoje mogucnosti i opremu kao špijuna, samo eto tako da bi se igrali sa curom pffff...

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

markoboban 01.06.2012 Ocjena recenzije : 4.5

Špijunske igrice

Akciona komedija o dvojici kolega kojima se na 'meti' nađe ista devojka.Borba za njenu naklonost iniciraće niz komičnih scena, gde praktično ne postoje nikakva pravila.Dvojica CIA agenata, Foster (Chris Pine) i Tuck (Tom Hardy), koriste ono što su naučili kako bi sredili loše momke, u cilju osvajanja Lauren (Reese Witherspoon).Ova krhka devojka, uspešna je na poslovnom planu, ali već duže vreme njeno srce je slomljeno i utisak je da joj na ljubavnom planu ne polazi ništa od ruke.Trish (Chelsea Handler) kao najbolja Laurenina prijateljica, odlučuje da pokrene stvari s mtrve tačke, pa joj otvara profil na sajtu za upoznavanje...McG (Joseph McGinty Nichol) se opet latio režije (češće se javlja kao producent), pa nakon 'Terminator Salvation', potpisuje komediju nabijenu određenom dozom ljubavnog adrenalina.Scenario je baziran na zajedničkoj priči, 'This Means War', koju potpisuju:Timothy Dowling & Marcus Gautesen.Ovaj miks komedije i akcije, daje poseban osvrt na neobičnu situaciju, kada uvek hladnokrvni, proračunati agenti, pobrljave zbog jedne žene, a što pokreće lavinu podmetanja i kompromitovanja.Dobra muzika, dosta humora koji ipak nije lišen klišeiziranih situacija, kao i nekoliko solidno napravljenih akcionih scena, definitivno zavređuju pažnju ljubitelja komedija.Zanimljiv kasting jeste adut filma, jer pored Reese Witherspoon (koja je na standardnom nivou, imajući u vidu da je ovde na 'svom terenu'), imamo sučeljavanje dva drugačija lika, koje su sasvim dobro izneli, Chris Pine i Tom Hardy.Posmatrajući ih tokom filmske radnje, stiče se utisak da su se dobro zabavljali na setovima.Zabavan film, koji će zadovoljiti ukuse većeg dela publike, jer smo dobili pitko filmsko štivo prožeto humorom i povremeno akcijom, tako da zaslužuje da se svrsta u kategoriju filmova za preporuku.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

film chick 25.02.2012 Ocjena recenzije : 1.0

I bolji je pobijedio...

Odlična, ali stvarno odlična komedija! Ne znam kad sam se zadnji put ovoliko nasmijala, i da nije bilo na silu. Priča je vrlo jednostavna i za odmorit mozak, ali zaista je film vrijedan gledanja i neće Vam se činiti kao gubitak vremena. Daleko od toga! Pogotovo kad bacite pogled na ova dva ubojito zgodna frajera, a ni Reese nije za bacit, posebno muškom dijelu publike...;)

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: