Na rubu - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Na rubu

Na rubu

Man on a Ledge (2012.)

Summit Entertainment / Blitz film i video

102' krimi, triler

Režija:           Asger Leth

Uloge: Sam Worthington, Elizabeth Banks, Ed Harris, Jamie Bell, Edward Burns, Kyra Sedgwick

Scenario:        Pablo F. Fenjves

Producent/i:   Lorenzo di Bonaventura, Mark Vahradian

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službene stranice, Imdb

Na rubu

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.73
26
0.00

Akcijski triler o bivšem zatvoreniku (Sam Worthington) koji prijeti da će se baciti s vrha nebodera.

Bivši njujorški policajac Nick Cassidy (Sam Worthington) bježi iz zatvora. Kad uđe u slavni Roosevelt Hotel na križanju ulica Madison i 45, krene na jedan od njegovih najviših katova i stane na rub, čime ne predstavlja prijetnju samo po vlastiti život. Cijeli će se grad okupiti, uključujući i nekoliko jako nervoznih ljudi s prilično velikim tajnama.

Mediji su uzbuđeni, a pregovaračica njujorške policije Lydia Spencer (Elizabeth Banks) nađe se u delikatnoj situaciji u kojoj ga mora odgovoriti od nauma i istovremeno se suprotstaviti rivalu iz svojeg odjela koji misli da je ona u sukobu interesa. No, dok pokušava shvatiti korijen problema, uviđa da je njegov cilj nešto drugo.

Ima li to ikakve veze s misterioznim projektom na kojem rade njegov brat i njegova djevojka? Ili s onime što njegov najbolji prijatelj i kolega poduzima da bi mu pomogao? Ili s tajnim poslovima moćnog poslovnog čovjeka? Dok radi na slagalici, otkriva se priča osramoćenog policajca koji pokušava dokazati svoju nevinost. Ulozi postaju sve opasniji i daleko nadmašuju izglede čovjeka koji stoji na rubu i pokušava održavati ravnotežu.

filmski.net