Jack i Jill: Ludi blizanci  - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Jack i Jill: Ludi blizanci

Jack i Jill: Ludi blizanci

Jack and Jill (2011.)

Happy Madison Productions, Blitz film i video

91' komedija

Režija:           Dennis Dugan

Uloge: Adam Sandler, Katie Holmes, Al Pacino, Dana Carvey, Regis Philbin

Scenario:        Adam Sandler, Steve Koren, Ben Zook

Producent/i:   Adam Sandler, Todd Garner, Jack Giarraputo

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službene stranice, Imdb

Jack i Jill: Ludi blizanci

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.20
10
0.00

johnny08 26.02.2012 Ocjena recenzije : 4.67

Jack and Jill

Nevjerojatno je koliku popularnost ima Adam Sandler u Americi, osobno ne vidim na temelju čega tolika popularnost jer postoji toliko boljih komičara u današnjem svijetu filma. No pustimo to na stranu, pred nama je nova Sandlerova komedija, što znači da Dugan vjerojatno režira (7 suradnja s Sandlerom), s nevjerojatnim budžetom od 79 milijuna dolara. Zaista zvuči ta cifra nevjerojatno jer u ovakvom tipu filma takav novac je naprosto nerealan, ali ako zbrojimo strahovito napuhan honorar Sandlera (između 10-20 mil. dolara) i Pacinov angažman u tipu filma u kojem nikada nije nastupio u karijeri (morala je to biti financijska ponuda koja se ne odbija), dolazimo do te brojke.
Rezultat svega toga je užasan film; scenaristički katastrofalan poligon za Sandlerove gluparije, sada u dvostrukoj ulozi blizanaca Jack i Jill, koji nakon početnih upoznavanja postaju ili dosadni (lik Jacka), ili strahovito naporni (lik Jill). Sandler bi se zaista trebao držati ozbiljnijih filmova poput „Reign Over Me“. No malo ovaj idiotski film osvjetlava Pacino koji u par scena očekivano nadglumljuje Sandlera koji je u 2 uloge, ali ono što je još bitnije puno je smiješniji od Sandlera koji se cijeli život bavi komedijom. Također treba spomenuti cameo ulogu Deppa (s majicom na Biebera) kojem pripada jedan od rijetkih smiješnih dijelova filma na utakmici s Pacinom.
Ako želite možete provjeriti „Jack and Jill“ i vidjeti zašto je na listi najgorih filmova godine, no biti će to gubljenje vremena i treba zaista poslušati Pacina koji u filmu na snimljenu reklamu za Donkacino kaže Sandlerovom liku nešto u stilu da ovo i sve kopije treba spaliti, da ovo nitko ne smije vidjeti. Da, toliko je loš ovaj film, bez pretjerivanja!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: