Ljubav nema pravila - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Ljubav nema pravila

Ljubav nema pravila

Something Gotta Give (2003.)

Columbia Pictures / ISSA film i video

133' komedija, romansa

Režija:           Nancy Meyers

Uloge: Jack Nicholson, Diane Keaton, Keanu Reeves, Amanda Peet, Frances McDormand

Scenario:        Nancy Meyers

Producent/i:   Bruce A. Block, Nancy Meyers

Linkovi: službeni site
trailer

imdb

Ljubav nema pravila

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.27
37
0.00

Keaton se po prvi puta skida gola na velikom platnu i to u 58. godini života, Nicholson pokazuje golu guzu, što, naravno, nisu razlozi zbog kojih bi trebali gledati ovaj film.

Redateljica/scenaristica Nancy Meyers poznata je po filmovima: 'Što žene žele' i 'Zamka za roditelje' koja i ovom romantičnom komedijom o ljubavi 'mlađih' i 'starijih' želi reći da u kombinaciji ljubavi, privlačnosti i libida možete očekivati neočekivano.

Harry Sanborn (Jack Nicholson), producent iz New Yorka, zavodnik je s libidom mnogo većim nego što bi se očekivalo za čovjeka njegovih godina, obožava žene i to najčešće one znatno mlađe od sebe. Za vrijeme romantičnog vikenda s djevojkom Marin (Amanda Peet), u vikendici njezine majke u Hamptonsu, Harry dobije srčani udar.

Doktor mu preporuča strogo mirovanje i njegu koju mu pruža Marinina majka Erica Barry (Diane Keaton), uspješna, razvedena spisateljica.

U cijelom procesu izliječenja Harryja još više 'zaboli' srce, ali ovaj put zbog toga što se počinje zaljubljivati u ženu svojih godina, a to mu se događa po prvi put u životu. No, nekih navika teško se riješiti, pa Harry oklijeva, a za to vrijeme neodlučnosti njegov šarmantni mladi doktor (Keanu Reeves) ulazi u cijelu priču i počinje zavoditi Ericu.