Nešto posuđeno - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Nešto posuđeno

Nešto posuđeno

Something Borrowed (2011.)

Warner Bros./Blitz

112' komedija, romansa

Režija:           Luke Greenfield

Uloge: Ginnifer Goodwin, Kate Hudson, Colin Egglesfield, John Krasinski

Scenario:        Jennie Snyder po knjizi Emily Giffin

Producent/i:   Broderick Johnson, Andrew A. Kosove, Aaron Lubin

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službene stranice, Imdb

Nešto posuđeno

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.19
16
0.00

Romantična komedija o djevojci koja slučajno završi sa zaručnikom svoje najbolje prijateljice, a onda shvati da je on ljubav njezinog života!

Dok se približava proslavi tridesetog rođendana, Rachel White se ne može oteti dojmu da joj život nije ispao onakav kakvom se nadala. Zaposlena je u prestižnoj odvjetničkoj tvrtci, ali radi prekovremeno za šefa tiranina. Njena najbolja prijateljica iz djetinjstva Darcy je prekrasna i puna života, ali kad se na rođendanskom slavlju pojavi i flertuje sa svojim zgodnim zaručnikom, to samo podsjeti Rachel da će ona i ove večeri, baš kao i svake druge, kući ići sama. 

Međutim, ovog puta ipak ne ispadne tako. Idućeg jutra Rachel se budi pored Darcynog zaručnika Dexa, kojeg poznaje još iz studentskih dana. Oboje su zgroženi i ne shvaćaju kako su mogli dopustiti da se tako nešto dogodi. Pokušavaju zaboraviti nesretni događaj, ali kako se vjenčanje približava, Rachel počinje shvaćati da to ipak nije bila pogreška, te da Darcy nije prijateljica kakvom ju je smatrala. Rachel je prisiljena birati između najbolje prijateljice ili ljubavi svog života.


'Nešto posuđeno', trailer.

Pete Hammond je jedan od rijetkih kritičara kojem se svidio film, te ga proglašava 'pametnim, seksi i smiješnim'. Većina recenzenata ima suprotno mišljenje, te zamjera filmu nezanimljive likove, a Roger Ebert primjećuje da te likove ni ne volimo dovoljno jer su prikazani kao preslatki ili preslabi.

s.p.