Sucker Punch: Babydoll uzvraća udarac - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Sucker Punch: Babydoll uzvraća udarac

Sucker Punch: Babydoll uzvraća udarac

Sucker Punch (2011.)

Warner Bros./Continental Film

109' akcija, avantura, fantastika, spektakl, epski

Režija:           Zack Snyder

Uloge: Emily Browning, Abbie Cornish, Jena Malone, Vanessa Hudgens, Carla Gugino, Jamie Chung

Scenario:        Zack Snyder, Steve Shibuya

Producent/i:   Zack Snyder, Deborah Snyder

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službene stranice, Imdb

Sucker Punch: Babydoll uzvraća udarac

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.00
15
0.00

Akcijska fantazija Zacka Snydera u kojoj zli očuh smjesti Babydoll u ludnicu, pa ona s ostalim djevojkama kreće u spektakularnu borbu za slobodu.

'Babydoll uzvraća udarac' je epski akcijsko-fantastični film koji nas uvodi u maštu mlade djevojke čiji san predstavlja krajnji bijeg iz mračne stvarnosti. Neomeđena prostorom i vremenom, slobodna je otići bilo kamo gdje ju odvede njen vlastiti um, a njezine nevjerojatne avanture čine granicu između stvarnosti i mašte potpuno nejasnom.

Babydoll (Emily Browning) je zatočena u ludnici, ali nije izgubila volju za životom. Odlučna je izboriti slobodu i nagovori četiri druge mlade djevojke – među kojima su neodlučna Sweet Pea (Abbie Cornish), otvorena Rocket (Jena Malone), snalažljiva Blondie (Vanessa Hudgens) i divlje lojalna Amber  (Jamie Chung) – da zajedno pokušaju pobjeći od grozne sudbine u kojoj ih drže Blue (Oscar Isaac) i Madam Gorski (Carla Gugino), prije nego što po Babydoll dođe misteriozni High Roller (Jon Hamm).

Odvažna Babydoll predvodi djevojke u fantastičnom ratu u kojem se koristi virtualni arsenal. Moraju odlučiti što su spremne žrtvovati da bi preživjele, a na nevjerojatnom putu prema slobodi pomaže im Wise Man (Scott Glenn)...


 'Sucker Punch: Babydoll uzvraća udarac', trailer.

POSEBNI DODACI NA BLU-RAYU:

MAKSIMALNI FILMSKI DOŽIVLJAJ: ISTRAŽI SVIJET FANTAZIJE
Redatelj Zack Snyder voditelj je ove više od dva sata dugačke ekspedicije u stvarni svijet i svijet fantazije Suker Puncha koja uključuje i REDATELJEVE IZJAVE, KOMENTARE SLIKA U SLICI, nacrte priče, interaktivne galerije i još mnogo toga!

PLUS ORIGINALNI KRATKI FILMOVI SUCKER PUNCH
Iskusite nevjerojatne priče čija se radnja odvija prije one u filmu uz ova četiri kratka filma: Feudal Warriors, The Trenches, Dragon i Distant Planet.

SUCKER PUNCH: PRILOG O GLAZBI IZ FILMA

s.p.