Ljubav na daljinu - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Ljubav na daljinu

Ljubav na daljinu

Going the Distance (2010.)

New Line Cinema/Continental Film

102' komedija, romansa

Režija:           Nanette Burstein

Uloge: Drew Barrymore, Justin Long, Charlie Day, Jason Sudeikis, Christina Applegate

Scenario:        Geoff LaTulippe

Producent/i:   Jennifer Gibgot, Garrett Grant, Adam Shankman

Zemlja:          SAD

Linkovi:

Imdb, službene stranice

Ljubav na daljinu

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.14
14
0.00

Romantična komedija o ljetnoj avanturi koja prerasta u ljubav na daljinu, a možda i u nešto ozbiljnije.

Erinina (Drew Barrymore) ironičnost i posvemašnja iskrenost šarmiraju novopečenog samca Garretta (Justin Long). Njihova kemija pokreće pravu ljetnu avanturu, za koju oboje sumnjaju da će potrajati kada se Erin vrati kući u San Francisco, a Garrett zbog posla ostane u New Yorku. No kada šest tjedana razuzdanog veselja poprime ozbiljnije značenje, ni on ni ona nisu sigurni da žele kraj.

Dok se Garrettovi prijatelji Box (Jason Sudeikis) i Dan (Charlie Day) šale u vezi njegove dijete prije leta i vrlo bliskog odnosa s mobitelom, ipak ne žele izgubiti svog najboljeg prijatelja za opijanja zbog još jedne klimave romanse. Isto tako, Erinina prenapeta i prezaštitnički nastrojena udana sestra Corinne (Christina Applegate) želi se pobrinuti za to da Erin ponovo ne krene dobro poznatom stazom.

Međutim, usprkos suprotnim obalama, protivljenju prijatelja i obitelji, te nekolicini neočekivanih kušnji, ovaj je par možda pronašao nešto nalik ljubavi i uz pomoć pisanja SMS poruka, slanja seksualno eksplicitnih sadržaja i kasnonoćnih telefonskih razgovora možda će uspjeti premostiti udaljenost koja ih razdvaja...

 


'Ljubav na daljinu', trailer

 

Kirk Honeycutt (Hollywood Reporter) izjavio je da je film 'totalni promašaj od početka do kraja', ali ga je impresioniralo to što je teško naći romantičnu komediju koja je tako loša u svim aspektima. Ipak, dio kritičara proglasio je film 'vulgarnim, ali šarmantnim' i pohvalio nastup Drew Barrymore.

s.p.