Planet 51 - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Planet 51

Planet 51

Planet 51 (2009.)

Sony Pictures/VTI

91' avantura, animirani

Režija:           Jorge Blanco, Javier Abad, Marcos Martinez

Uloge: Dwayne Johnson, Gary Oldman, John Cleese, Lewis MacLeod, Emma Tate

Scenario:        Joe Stillman

Producent/i:   Peter D. Graves, Michael Ryan (IV), Albie Hecht

Zemlja:          SAD

Linkovi:

Imdb
službene stranice

Planet 51

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.71
7
0.00

Crtić o astronautu Chucku koji sleti na planet 51 i tako uplaši njegove stanovnike jer njima je Chuck - pravi vanzemaljac!

Animirana filmska avantura u kojoj pratimo američkog astronauta, kapetana Charlesa 'Chucka' Bakera koji se spušta na Planet 51. On je uvjeren da je prvo biće koje je kročilo na Planet 51. Na njegovo veliko iznenađenje, otkrije da nije sam i da je planet naseljen s malim simpatičnim zelenim bićima koji žive mirnim životom i čije kuće i vrtovi izgledaju kao američke kućice iz ranih 50-ih.

Njihov jedini strah je invazija vanzemaljskih bića - a baš tako izgleda Chuck! Uz pomoć svog robota Rovera i novog prijatelja Lema, Chuck mora naći izlaz iz ove neobične i zbunjujuće situacije u kojoj se našao. U slučaju neuspjeha, ostat će na Planetu 51 - kao stalna postavka u Muzeju vanzemaljskih osvajača!


'Planet 51', trailer.

Film nije dobio baš dobre kritike, ističe se da je imao dosta potencijala, ali se nije razvio u nešto originalno. Preporučuje se mlađim gledateljima kojima je bitniji izgled od sadržaja, a zanimljivo je da film hvali Ebert kojem se sviđa što je film rađen u 2D-u!