Sve što želim to si ti - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Sve što želim to si ti

Sve što želim to si ti

Dear John (2010.)

Relativity Media, Temple Hill Productions/ Blitz film i video

108' drama, romansa

Režija:           Lasse Hallström

Uloge: Channing Tatum, D.J. Cotrona, Cullen Moss, Amanda Seyfried, Henry Thomas, Richard Jenkins, Keith Robinson

Scenario:        Jamie Linden, Nicholas Sparks

Producent/i:   Tucker Tooley, Jeremiah Samuels, Toby Emmerich, Michele Weiss, Marty Bowen

Zemlja:          SAD

Linkovi: Imdb
službene stranice

Sve što želim to si ti

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.71
28
0.00

Sentimentalna priča o vezi vojnika (Channing Tatum) i bogate studentice (Amanda Seyfried) koji se pokušavaju voljeti na daljinu.

John Tyree (Channing Tatum) je zgodni vojnik iz specijalnih postrojbi, koji tijekom dopusta dolazi posjetiti svoga oca u Južnu Karolinu. Savannah Curtis (Amanda Seyfried) je lijepa, idealistična studentica iz bogate južnjačke obitelji, koja je proljetne praznike došla provesti kod kuće. John i Savannah su iz različitih svjetova, no slučajno se upoznaju na plaži i odmah osjete međusobnu privlačnost. Njihov se susret pretvara u burno udvaranje, a između njih se rađa duboka, strastvena ljubav. Kad John bude primoran vratiti se u svoju postrojbu, a Savannah se vrati na koledž, jedno drugome obećavaju pisati pisma. Kroz čitav niz pisama njihova ljubav nastavlja cvjetati, a između njih se odigrava duboko romantična ljubavna priča.

Kako vrijeme prolazi, John i Savannah se mogu tek povremeno viđati. Johnovo sudjelovanje u vojnoj misiji je produženo, a Savannah kod kuće nastavlja sa svojim životom. Kako se svijet sve više počinje komplicirati, tako je Savannah stalno zabrinuta za Johnovu sigurnost, a John je rastrgan između njegove odanosti poslu i želje za povratkom kući. Napetost između njihovih želja i odgovornosti sve je veća, a oni se bore kako bi ostali predani jedno drugome. No, kad se kod kuće dogodi neočekivana tragedija, Johnov povratak uzrokuje emotivan sukob, a njih su dvoje primorani saznati može li njihova ljubav uistinu preživjeti...


'Sve što želim to si ti', trailer.

Ovaj film je prema bestseleru Nicholasa Sparksa režirao Lasse Hallström, poznat po filmu 'Kućna pravila'. A film 'Sve što želim to si ti' postao je poznat po tome što je prvi uspio skinuti 'Avatara' s 1. mjesta top-liste američkih kina. Kritičarka Connie Ogle zaključila je da 'postoji publika za staromodne romanse', te da će ih 'ovaj film zadovoljiti.' Muški kritičari su nešto oštriji pa Calvin Wilson ocjenjuje da film ispunjava svoju misiju 'srcedrapaljnog filma za publiku', a Ebert zaključuje da 'film postoji samo da bi podilazio sentimentima nezahtjevnih sanjalica'.