Arthur i Maltazardova osveta - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Arthur i Maltazardova osveta

Arthur i Maltazardova osveta

Arthur et la vengeance de Maltazard (2009.)

Europa Corp./Blitz

93' animirani, obiteljski, dječji

Režija:           Luc Besson

Uloge: Freddie Highmore, Mia Farrow, Madonna, Calvin 'Snoop Dogg' Broadus, David Bowie

Scenario:        Luc Besson, Céline Garcia

Producent/i:   Luc Besson, Stephane Lecomte

Zemlja:          Francuska

Linkovi:

imdb
službene stranice

Arthur i Maltazardova osveta

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.40
10
0.00

Novi crtić o hrabrom junaku Arthuru koji upada u zagonetne pustolovine i spašava one kojima je potrebna pomoć!

Arthur je uzbuđen jer će večeras završiti deseti mjesečev ciklus i napokon će se moći vratiti u zemlju Minimoya kako bi ponovo bio sa Selenijom. Minimoyi su u selu pripremili veliku gozbu u njegovu čast, a mala princeza je odjenula svoju haljinu od ružinih latica. Međutim, Arthurov otac baš na ovaj dugo očekivani dan objavljuje da će skratiti njihov odmor kod bake. I tada, baš kada se spremaju otići, pauk u Arthurovu ruku stavlja zrno riže na kojem je ispisana poruka 'Upomoć!'

'Arthur i Maltazardova osveta', trailer

Arthuru je odmah jasno da je Selenia u opasnosti. Uopće ne dvoji o tome hoće li joj priskočiti u pomoć. Čak i ako to znači da će morati improvizirati opasni prolaz, pasti naglavačke u Maxov bar, naletjeti na trupe Kröba, novoga tiranina Sedam Kraljevstava, spasiti Betamechea, boriti se sa štakorima, žabama i dlakavim paucima... A sve će to učiniti da bi po dolasku u selo Minimoya otkrio da mu oni uopće nisu uputili poziv upomoć! Tko bi mogao postaviti takvu lukavu zamku našem mladom junaku?

Kritičari ističu da je nastavak bolji od originala, iako primjećuju i da serijalu još uvijek fali šarma uz pomoć kojeg bi osvojio publiku izvan Francuske.