Patologija - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Patologija

Patologija

Pathology (2008.)

MGM/Blitz film i video

95' krimi, horor, triler

Režija:           Marc Schoelermann

Uloge: Milo Ventimiglia, Michael Weston, Alyssa Milano, Lauren Lee Smith, Johnny Whitworth

Scenario:        Mark Neveldine, Brian Taylor

Producent/i:   Gary Gilbert, Gary Lucchesi, Mark Neveldine

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Patologija

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.67
6
0.00

CityKino 12.02.2009 Ocjena recenzije : 0.0

Reži me :)

Ovaj film zaista spada u kategoriju bolesnih filmova, i definitivno nije za svakoga i za one mlađe od 18 :) :) . Dakle skupina pataloga igraju igru u kojoj svatko od njih mora ubiti nekog ološa (maksimalno diskretno), a drugi moraju otkriti način na koji je jadnik ubijen. Ono što je sick u ovom filmu je činjenica da se za vrijeme otkrivanja likovi drogiraju, iživljavaju na leševima i ševe, srećom ne s leševima već međusobno. :) :) :)

Moram priznati da me film zaintrigirao zbog tematike koja podsjeća na Serijal Dexter i glavnog glumca Milo Ventimiglia (svima ga znanog iz serije Heroji; Peter Petreli) koji je solidno odradio posao kao i ostali glumci.

Ono što mi se nije svidjelo u filmu je nešto usporenija (manjak trilerskog uzbuđenja) i klišejasta radnja u prvom djelu gdje je Milo Ventimigilia novi patalog i sad ga drugi kao šikaniraju, ali i činjenica da je malo prebrzo, jednostavno i naivno prihvatio tu igru. No dobra strana filma je nekoliko dobrih preokreta u drugom djelu (koji su kako predvidljivi tako su i nepredvidljivi) i nekoliko dobrih scena rezuckanja tijela :) :)

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: