Gad - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Gad

Gad

War/Rogue Assassin (2007.)

Lionsgate / Blitz film i video

103' akcija, triler

Režija:           Philip G. Atwell

Uloge: Jet Li, Jason Statham, John Lone, Ryo Ishibashi, Devon Aoki, Luis Guzman, Saul Rubinek, Nadine Velasquez, Andrea Roth, Mark Cheng

Scenario:        Lee Anthony Smith i Gregory J. Bradle

Producent/i:   Steven Chasman, Jim Thompson i Christopher Petzel

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službeni site
imdb

Gad

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.95
19
0.00

Triumpho 23.04.2009 Ocjena recenzije : 0.0

Rogue Assassin/War

Pogledao sam ovaj film prije nekog vremena ali me poprilično razočarao, pa eto, recenziju pišem tek sada. Prije gledanja sam bio uvjeren kako film Jasona Stathama i Jet-lia može biti samo dobra zabava upotpunjena sjajnim scenama akcije i jurnjave. Ta mi činjenica nije nimalo smetala, dapače, veselio sam se upravo zbog toga. Krajnji rezultat, dosada i razočaranje. Dobro, nije to bilo ogromno razočaranje, ali sam ipak očekivao mnogo više. Akcijske scene mogu se nabrojati na prste jedne ruke, a rat kineske i japanske mafije ubrzo postane zamoran zbog nedorečene režije. Ako pak pokušate gledati ovaj film kao kriminalističku priču, ubrzo će te uvidjeti da osim poprilično neuvjerljivog obrata na kraju nema ničega što bi vas držalo u neizvjesnosti.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

johnny08 03.12.2008 Ocjena recenzije : 2.33

Jason Statham & Jet Li = War

Film sam prvenstveno išao gledati jer volim Statham & Lia. Početak filma me podsjeća na Van Dammeove (veliki fan) filmove od kojih je većina rađena odmah za video. No s filmom "War" to ipak nije slučaj. Vidi se da je utrošeno dosta novaca, radnja je dobra, imamo čak 2 preokreta na kraju a i trebalo je platiti 2 velike akcijske zvijezde (Statham & Li) + dovesti poznate azijske glumce (John Lone i Ryo Ishibashi). Sve u svemu, dobili smo dobar akcijski film s malo zapetljanim krajem. Naime, nakon što smo otkrili zašto Jet Li ubija sve (stvarno to nitko nije mogao pogoditi), po meni je potpuno nepotrebna priča s Stathamom i njegova izdaja. Tu treba dodati i sam kraj filma koji kao da priziva nastavak. Od dvije akcijske zvijezde ovdje bi se odlučio više pohvaliti Jet Lija. Bolje je odglumio svoj lik od Stathama iako mislim da je Statham bolji glumac. Ukratko, dobar akcijski film kojeg mogu preporučiti svim ljubiteljima akcije s dobrom pričom. Dao bi i 4 filmu no Stathamov preokret mi je nepotreban kao što sam već rekao. E i također moram komentirati prijevod; kako su naši od naslova "War" ili "Rogue Assasin" izvukli prijevod "Gad" ne znam, pa ja jednostavno ovaj film zovem "War" jer naš prijevod je apsurdan.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Holly-Man 05.11.2008 Ocjena recenzije : 2.0

Ninja film

Nakon jako dugo vremena ponovo su na filmu viđene "ninje"..Film sam odlučio pogledati prvenstveno zbog Stathama jer nakon Transportera znam da film mora biti ok i nisam se prevario.
Akcije ima na pretek i cijeli film je brz,pa nema dosadnih dijelova koje bi trebalo prespavati.Kako se radnja filma približava kraju otkrivamo glavnu stvar koju se cijelo vrijeme pitamo "who the fuck is he...mislim na Jet Lia koji tamani i jednu i drugu stranu, ali sve saznajemo i kraj je realan..

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

devlishus 19.10.2007 Ocjena recenzije : 3.0

bjezi romeo..

dok s tobom nisam asfalt pomeo.dvije njuske velikog kalibra u malo prekratkom filmu pokusavaju reci jedno drugome da im je stalo,da se uniste.tooooo konacno englez i kinez u borbi do odjavne spice.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

mrkemil 15.10.2007 Ocjena recenzije : 2.5

WAR=GAD

Film se zapravo zove Rat, a ne Gad. Naši kreteni imaju problema sa prevođenjem, ali to je drugi problem. Prvi i najvažniji problem ovoga filma je kraj. On je naprosto kretenski. Sve do samoga kraja je bilo dosta dobro i solidno, a onda su scenaristi odlučili uništiti film na samome kraju i po tko zna koji puta uspjeli. Inače bih filmu dao četvorku, ali zbog samoga kraja dvije ocjene manje.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: