Tajanstvena prijetnja - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Tajanstvena prijetnja

Tajanstvena prijetnja

Sonata (2004.)

Paragon Film Group / UCD

89' drama, horor, triler

Režija:           Boris Undorf

Uloge: Nicole DuPort, AnnieScott Rogers, Gabriel Diamond, Tim Halpin, Josephine Zeitlin, Karl-Heinz Teuber, Stephen Pawley

Scenario:        Boris Undorf

Producent/i:   Daniel Applegate, Boris Undorf, Ryan Vernon

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Tajanstvena prijetnja

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

0.00
0
0.00

Posesivna majka nastoji sakriti kćer od vanjskog svijeta što negativno utječe na mladu djevojku koja uspostavlja kontakt sa misterioznim strancem.

Djevojčica Megan ostala je uskraćena za većinu dječjih radosti što se posebice odnosi na druženje s vršnjacima. Uzrok njezine izolacije je stroga, posesivna, odveć zaštitnički nastrojena majka koja nastoji u potpunosti kontrolirati život svoje kćeri.

Izoliranu od vanjskog svijeta Megan posjećuju privatni učitelji uz čiju pomoć nastoji održati korak sa svojim vršnjacima. Ulaskom u pubertet situacija postaje potpuno nesnošljiva za mladu djevojku koja spas nalazi u imaginarnom prijatelju.

Vidjevši šifrirana ljubavna pisma majka je razočarana kako u Megan tako i u sebe smatrajući da je nije dobro odgojila. Izostanak bilo kakve vrste majčine podrške i nade u bolje sutra će, naravno, dovesti do neželjenih posljedica po majku i kćer.

i.k.