Specijalna postrojba - kompletna prva sezona - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Specijalna postrojba - kompletna prva sezona

Specijalna postrojba - kompletna prva sezona

The Unit - First Season (2006.)

CBS Television / Blitz film i video

akcija, drama, triler

Uloge: Robert Patrick, Regina Taylor, Dennis Haysbert, Audrey Marie Anderson, Max Martini, Abby Brammell, Scott Foley

Scenario:        David Mamet

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Specijalna postrojba - kompletna prva sezona

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.50
2
0.00

Oni su supertajna antiteroristička jednica koja djeluje u sjeni štiteći Amerikance i one koji to nisu.

Pred nama je prva sezona nove, kod kritičarana nahvaljene TV serije koju potpisuje David Mamet, scenarist poznat po filmovima 'Presuda' i 'Glen Ross'). Naslovne su uloge pripala Dennisu Haysbertu ('24'), Robertu Patricku ('T2: Judgment Day') i Regini Taylor ('Pregovarač').

Pripadnici 303 grupe za logistička istraživanja naoko su obični obiteljski ljudi koji tokom dana sjede u uredima da bi se kasnije posvetili boljim polovicama. To je samo paravan za njihov drugi, pravi posao.

Oni su tzv. The Unit, antiteroristička jedinica u sklopu specijalnih postrojbi koja funkcionira izvan uobičajenog, javnosti poznatog zapovjednog lanca. Zaduženi za prljave poslove u SAD-u i izvan njega, a misija im je briga za sigurnost svih stanovnika planete.

Nagrade za dobro obavljen posao ne mogu primiti iz razloga što formalno ne postoje, a o svoje aktivnosti ne smiju podijeliti s nikim, pa ni sa vlastitim obiteljima i najbližim prijateljima.

Ljubitelji akcije i specijalnih efekata trebali bi doći na svoje posebice uzimajući u obzir da je za svaku epizodu izdvojeno okruglih milijun dolara.

i.k.