Gorki slatkiš - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Gorki slatkiš

Gorki slatkiš

Hard Candy (2006.)

Lions Gate Releasing / Discovery film i video

103' drama, triler

Režija:           David Slade

Uloge: Ellen Page, Patrick Wilson, Sandra Oh, Jennifer Holmes, Gilbert John

Scenario:        Brian Nelson

Producent/i:   Jody Patton, Rosanne Korenberg, David Slade

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Gorki slatkiš

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.84
25
0.00

felicia5252 22.06.2010 Ocjena recenzije : 0.0

Gorki Slatkis

zanimljiv fil,totalno nenalik svima filmovima dosad, neizvjestan,napet....gluma dobra,prica odlicna..za mene najbolji film ove vrste.zaista me ostavio bez teksta jer nisam ocekivala ni takav zaplet ni rasplet ni kraj.. puno je toga rekao iako je radnja svedena na jednu prostoriju i dvije osobe i bas zato su karakteri i osjecaji tako realisticni i uvjerljivi- cista petica

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

eone 04.01.2008 Ocjena recenzije : 0.0

icokej

Nije loše. Cijeli je film praktički odradjen s dvoje glumaca, no njihova gluma, kamera, napetost i neizvjesnost priče drže te do samoga kraja filma.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

bittersweet_me_kn 10.08.2007 Ocjena recenzije : 4.0

goraka mladež

Film je orginalan u svojoj neposrednosti...imali smo prilike vidjeti u povijesti filma različite profile poremećenih persona , ali ženska osoba teenagerske dobi , moramo priznati nešto je novo. ako izuzmem , za mene, činjenicu da 14 godišnja djevojka ili dječak naprosto ne mogu biti na intelektualnoj razini lika predstavljenog u filmu, dotićni ima posebnu ćar zbog pomno razrađenog zapleta i raspleta odnosa, točnije dijaloga dvoje glavnih likova. ellen page, njena snaga koju emitira u kameru meni je kalibra one nathalie portman u leonu profesionalcu...zapravo djevojka drži dvije trećine filma i ako tematika nekome ne odgovara svakako ne bi trebalo propustiti briljantni nastup mlade ellen!
vizualno primamljiv oku zbog dinamične i zainteresirane kamere,prikladna poprtana glazba i odličan tajming scena,ništa razvodnjeno ništa ubrzano!
dopustite si da uživate

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

NICA 28.07.2007 Ocjena recenzije : 0.0

ah

vau, film je dobar i jako zbunjujuć pa se može reći da je film fantastičan. super je ellen page, baš potpuno odlična. jedino ga vjerojatno ne bi trebale gledat osobe adolescentske dobi. alarmantan je i tjera na borbu, ili barem razmišljanje, ukoliko se na njega gleda kao na priču, ne na izmjenu dijaloga između nekih dvoje ljudisnimljenu kamerom. poželim ne sjediti samo i pisati. i promjeniti.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

enigma47 19.04.2007 Ocjena recenzije : 0.0

Hard candy

Zaista ovakav psihološki triler film niste gledali. Totalno će vas zbuniti tijek početka a završetak filma će vas ostaviti bez daha. Što može Internet ili bolje rečeno Chat preko Net-a, vidjet ćete u uzvrnom napetom žestokom trileru. Odlično! enigm@50

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

mrkemil 15.04.2007 Ocjena recenzije : 1.0

Nije lose

Fim i nije tako los, s obzirom da je prakticki sniman u jednoj sobi sa dvoje glumaca. Solidan triler. Vrlo zanimljiva scena pokusaja kastriranja 32-godisnjeg fotografa pedofila od strane bolesne 14 godina stare psihodelicne 'zenske' osobe.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: