Jackass broj dva - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Jackass broj dva

Jackass broj dva

Jackass Number Two (2006.)

Paramount Pictures / Blitz film i video

92' komedija, dokumentarni

Režija:           Jeff Tremaine

Uloge: Johnny Knoxville, Bam Margera, Ryan Dunn, Stephen Glover, Jason Acuna

Scenario:        Jeff Tremaine, Spike Jonze, Johnny Knoxville

Producent/i:   David Gale, Trip Taylor, John Miller

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Jackass broj dva

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.82
28
0.00

Johnnyja Knoxvillea i njegovu poremećenu ekipu nije potrebno posebno predstavljati. Iako po prilici znamo što možemo očekivati dečki nas nerijetko iznenade.

Iako se nije probio do kino dvorana nastavak prvog cjelovečernjeg filma nastalog prema popularnom serijalu s MTV-ja uspio je pronaći put do vjernih fanova. Iako se nekima neće svidjeti vrsta humora koji prakticira Johnnyjeva ekipa rijetko kada razočara poklonike vulgarnih, bizarnih te prije svega potpuno otkačenih pothvata u koje se junaci serijala upuštaju nastojeći ozljediti sami sebe.

Dečki su zaista uspjeli podići razinu vulgarnosti u brojnim skečevima koje imamo prilike vidjeti u filmu što ne znači da je uvijek riječ o zanimljivim idejama. Iste vam nećemo opisivati no i imena kao što su 'Butt Chug', 'How to Mila a Horse', 'Terror Taxi', 'Medicine Ball Dodgeball' i 'Shock Chair' dovoljno govore.

U filmu se, uz standardnu postavu iz jedinice, pojavljuje i Spike Jonze u ulozi starice koja ima problema s garderobom. Ukoliko se pitate tko je najgore prošao odgovor je jednostavan - Steve-O.

i.k.