Aquamarine - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Aquamarine

Aquamarine

Aquamarine (2006.)

20th Century Fox / Continental film

103' komedija, obiteljski, fantastika

Režija:           Elizabeth Allen

Uloge: Joanna 'Jojo' Levesque, Emma Roberts, Arielle Kebbel, Louise McClatchy, Shaun Micallef, Sara Paxton

Scenario:        John Quaintance, Jessica Bendiger

Producent/i:   Susan Cartsonis

Zemlja:          SAD

Linkovi:

imdb

Aquamarine

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.09
22
0.00

Dinko_Pavelic 14.10.2011 Ocjena recenzije : 0.0

Aquamarine

Pravi teen film, iako je namijenjen ženskom djelu publike mogu ga pogledati i muški ;)

Film se vrtio na našoj televiziji, i ako nemate baš ništa pogledati - iako mislim da bi trebali imati - pogledajte ga, ili čekajte da bude na TV-u.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

markoboban 29.10.2010 Ocjena recenzije : 5.0

Zaljubljena sirena

Debitantkinja Elizabet Alen,autor je priče o prijateljstvu i mladalačkoj ljubavi,u urnebesnoj komediji 'Aquamarine'.Kada pobegne od dogovorenog podvodnog braka,po želji njenog oca, očajna Akvamarin (Sara Paxton), prelepa sirena nasuče se na obalu tokom letnje oluje.Pronalaze je dve najbolje drugarice, 13-godišnjakinje Kler (Emma Roberts) i Hejli (Joanna 'JoJo' Levesque,pevačka zvezda u usponu) i same suočene s velikim problemom, budući da za 5 dana Hejli sa porodicom odlazi da živi u Australiju. Poznanstvo sa sirenom dovešće do dogovora: ako joj pomognu da nađe momka u roku od tri dana, ona će drugaricama ispuniti jednu želju.Kao idealna prilika za sirenu drugaricama se čini spasilac na plaži, Raymond (Jake McDorman). Kroz niz komičnih scena devojke će shvatiti da ono za čime žudiš nije i zapravo ono što zaista želiš. Uspeće da nadmudre bogatašicu Sesiliju (Arielle Kebbel) i odvuku zgodnog spasioca u naručje, ovaj htedoh reći pravo na peraje sirene. Ispuniće svoj deo pogodbe, a lepa sirena će im ispuniti želju da Hejli ostane na Floridi i ne ode u Australiju. Simpatična laka letnja pričica za tinejdžere, snimljena u Australiji, sa zamašnim budžetom od $12,000,000, nije prošla nešto naročito ni kod publike, a pogotovo ne kod kritike.Za ljubitelje mora, plaža, bikinija ... i sa razvijenim smislom za tinejdžersku fantaziju!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

andrej 26.12.2008 Ocjena recenzije : 0.0

Fantastično

ne znam za kaj al film je urnebesniiii i pravi teen film i baš mi se svidio od početka do kraja...a u ova plava glumica se odlično snašla u svojoj ulozi smotane sirene hahah...iako priča vuče na dječji film uopće nijeeee i preporučam ga svakom da pogleda bez obzira na godine...i ne mojte sad mislit da sam gay što gledam takve filmove...ma ja gledam sve uglavnom film je za 5

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Avril 03.11.2008 Ocjena recenzije : 0.0

zakon film

aquamarin je odlićan film pun humora

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

sabibobi 10.03.2007 Ocjena recenzije : 0.0

Tinejdžerski ;)

Pa da, za mene je dobar, film je tinejdžerska klasika, zanimljiva je sirena, sve u svemu slatko ;)

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Još čujem tvoje kora 03.11.2006 Ocjena recenzije : 0.0

Preporučujem svima mlađima od 14.

Ovaj film sadrži sve što je potrebno da osvoji srce jedanaestogodišnjakinje- dvije best frendice, zgodnog dečka, stilsku transformaciju i predvidiv završetak. Danas sam da pogledala sa mljađom sestričom i mogu reći - uopće nije loš, s obzirom na to da postoji puno glupljih filmova za stariju djecu i mlađe tinejdžere.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: