Panična potjera - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Panična potjera

Panična potjera

Running Scared (2006.)

New Line Cinema / VTI

119' akcija, krimi, triler

Režija:           Wayne Kramer

Uloge: Paul Walker, Cameron Bright, Vera Farmiga, Chazz Palminteri, Johnny Messner, Alex Neuberger, Karel Roden, Ivana Milicevic, Bruce Altman, Elizabeth Mitchell

Scenario:        Wayne Kramer

Producent/i:   Andreas Grosch, Stewart Hall, Matt Luber, Andrew Pfeffer, Andreas Schmid

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Panična potjera

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.11
19
0.00

Paul Walker je sitni mafijaš čiji je zadatak riješiti se pištolja kojim je ubijen policajac. Planove će mu pomrsiti klinac koji krade pištolj i njime ranjava očuha.

Joey Gazelle (Paul Walker) uspješno usklađuje ulogu uzornog supruga s jedne i kriminalca s druge strane. Radi za talijanski mafijaški klan Perello u New Jerseyu već desetak godina.

Nakon pucnjave pri primopredaji droge, usljed koje pogiba korumpirani policajac, Gazellov je zadatak riješiti se pištolja kojim je ovaj ubijen. On to ne čini već pohranjuje oružje u podrumu u slučaju da se nađe u nezavidnoj situaciji kada bi mogao ucjenjivati svog poslodavca.

Pištolj pronalazi Oleg, najbolji prijatelj Joeyevog sina te njime ranjava svog očuha koji ga zlostavlja. Ispostavlja se da je riječ o ovisniku i nećaku bossa ruskog Yugorsky mafijaškog klana. Riječ je o rivalima Perellovih, s kojima povremeno i surađuju, što će dodatno zakomplicirati situaciju.

Nije na odmet spomenuti i preživjelog partnera stradalog policajca koji radi na slučaju kao ni Joeyevu ženu koja nema pojma čime se njezin dragi bavi.

i.k.