'Ajmo cure: Sve ili nista - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      'Ajmo cure: Sve ili nista

'Ajmo cure: Sve ili nista

Bring It On: All or Nothing (2006.)

Universal Studios Home Entertainment/Continental film

99' komedija

Režija:           Steve Rash

Uloge: Hayden Panettiere, Eric Bruskotter, Solange Knowles-Smith, Jake McDorman, Gus Carr, Marcy Rylan, Cindy Chiu, Giovonnie Samuels, Francia Almendarez

Scenario:        Alyson Fouse

Producent/i:   Zanne Devine

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

'Ajmo cure: Sve ili nista

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.26
47
0.00

Rivalstvo između u Americi popularnih cheerleadersica i više je nego ozbiljna stvar, barem ukoliko je suditi po ovoj komediji.

Vjerovali ili ne pred nama je (već) treći film iz Bring it On serijala koji je Universal pokrenuo nakon pomalo neočekivanog uspjeha prvog djela sa Kirsten Dunst od prije nekoliko godina. Kako to obično biva, ime ostaje isto, no količina novca, truda i svih ostalih sastojaka je neusporedivo manja. Ipak je riječ o direct to video izdanju.

Glavna je zvijezda ovoga puta bogata plavuša, navijačica Britney Allen, jedna od najpopularnijih u elitnoj školi otmjenog naselja Pacific Vista. Svijet će joj se okrenuti naglavačke kada tatek dobije posao u drugom gradu te je prisiljena na preseljenje u radničko naselje Crensaw Hights.

Tamo nailazi na latinoameričke navijačice (prvi puta) te se sukobljava sa novim kolegama, a posebice sa glavnom tamošnjom navijačicom Camile. Ipak, zahvaljujući upornosti uspjeva upasti u momčad te joj raste ugled u novoj sredini.

To je samo zagrijavanje za najveći izazov u njezinoj karijeri - natjecanje sa bivšom školom za sudjelovanje u glazbenom spotu ultrapopularne pjevačice Rhianne.

i.k.