Legenda o medvjedu 2 - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Legenda o medvjedu 2

Legenda o medvjedu 2

Brother Bear 2 (2006.)

Buena Vista Pictures / Continental film

74' avantura, animirani, komedija

Režija:           Ben Gluck

Uloge: Patrick Dempsey, Mandy Moore, Rick Moranis, Jeremy Suarez, Dave Thomas, Andrea Martin, Catherine O'Hara, Wanda Sykes, Wendie Malick, Kathy Najimy

Scenario:        Rich Burns

Producent/i:   Jim Ballantine, Carolyn Bates

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Legenda o medvjedu 2

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

5.00
4
0.00

Direct to video nastavak Disneyevog hita vodi nas na put sa dvojicom medvjedića i mladom ženom kojoj nastoje pomoći.

Medvjedić Kenai upravo je prespavao svoj prvi zimski san te je, naravno, ogladnio. Vrijeme je za put u Crowberry Ridge gdje ga čeka velika gozba stoga ne gubi vrijeme već sa mlađim bratom Kodom kreće na put.

Na putovanju Kenai susreće čovjeka, točnije staru prijateljicu Nitu pogođenu prokletstvom koje ju spriječava da uplovi u bračnu luku. Problem leži u talismanu koji je Keani poklonio Niki, a za kojeg se ispostavlja da ima puno veće moći nego što su mislili.

U svakom slučaju treba ga vratiti u Hokani Falls od kuda potiče i spaliti. Svaka sličnost sa znate kojim filmom je slučajna. Na dugom se putovanju Nita i Kenai se sve više zbližavaju što u Kodi budi dilemu vezanu za bratovu budućnost. Nije li možda bolje da nastavi život uz čovjeka?

Kao i kod većine direct to video nastavaka i ovdje je vidljiv izostanak ljudi koji su stajali iza prvog djela no to ne znači nužno da film nije vrijedan pažnje.

i.k.