Ona je jedina - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Ona je jedina

Ona je jedina

She's the One (1996.)

20th Century Fox Home Entertainment / Continental film

96' komedija, drama, romansa

Režija:           Edward Burns

Uloge: Edward Burns, Jennifer Aniston, Amanda Peet, Cameron Diaz, Mike McGlone, Maxine Bahns, Malachy McCourt, Leslie Mann, Anita Gillette, Frank Vincent

Scenario:        Edward Burns

Producent/i:   Michael Nozik, Robert Redford

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Ona je jedina

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.00
3
0.00

Ljubavna zavrzlama u kojoj su se našli dvojica braće sve je kompliciranija. U igri je, naravno, ista žena.

Braća Mickey Fitzpatrick (Ed Burns) i mlađi Francis (Mike McGlone) imaju malo toga zajedničkog, osim kada su u pitanju žene. Micky je hipi, izgubljeni taksist čiji se život kreće u nepoznatome smijeru. Prije dvije je godine prekinuo zaruke nakon što ju je uhvatio s drugim u vlastitom stanu. U međuvremenu je oženio klijenticu Hope (Maxime Bahns), nakon što ju je poznavao samo 24 sata.

Za razliku od buraza Francis je uspješni burzovni igrač, bogataš u braku sa prelijepom ženom (Jennifer Aniston) no sklon nevjeri. Sve je nesretniji i sputaniji u braku te sreću traži s nikim drugim do Mickyjeve bivše zaručnice Heather (Cameron Diaz) za koju je spreman razvesti se od žene. Heather pak sjeda u Mickeyev taxi te se dogovaraju oko vraćanja stvari što će dodatno zakomplicirati situaciju.

Bratski odnosi i žene osnovni su motivi drugog filma glumca i režisera Eda Burnsa koji odnose glavnih protagonista nastoji prikazati na humorističan način.

i.k.