Tunel smrti - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Tunel smrti

Tunel smrti

Death Tunnel (2005.)

Sony Pictures Home Entertainment/Blitz

97' horor

Režija:           Philip Adrian Booth

Uloge: Steffany Huckaby, Annie Burgstede, Kristin Novak, Jason Lasater, Melanie Lewis, Yolanda Pecoraro, Reenie Varga, Gary Wolf, Robyn Corum, Gill Gayle

Scenario:        Christopher Saint Booth, Philip Adrian Booth

Producent/i:   Corky Taylor

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Tunel smrti

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

1.33
6
0.00

'Based on true events' hororac sa petero mladih djevojaka koje moraju provesti noć u zloglasnom sanatoriju u kojem obitavaju duhovi.

Waverly Hills sanatorij u Kentuckyju izgrađen 1910. mjesto je na kojem je posljednje trenutke na ovome svijetu provelo oko 63 000 ljudi. Stradali su od bolesti znanom kao 'bijela kuga' te su tajnim, podzemnim tunelom neopaženo izneseni iz sanatorija do posljednjeg počivališta.

Tu jezivu peterokatnicu mladi su izabrali za svojevrsnu inicijaciju. U igri je pet djevojaka sa povećim obimom grudi koje moraju provesti pet mračnih sati na pet katova bolnice u kojoj obitava pet duhova. Svi su izlazi zatovreni osim famoznog tunela smrti.

'Slagalica strave' nedovjbeno je poslužila kao inspiracija za ovaj film stoga znamo što možemo očekivati - glavni protagonisti se okreću jedni protiv drugih u borbi za goli život, puno krvi, vrištanja, gadosti i scary trenutaka uz bolesne maske.

Napomenimo još da se djevojke iz nekog razloga imaju potrebu tuširati na mjestima gdje se ni beskućnici ne bi oprali čak ni pod uvjetom da im se masno plati.

i.k.