Tajne avanture Gustava Kloppsa - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Tajne avanture Gustava Kloppsa

Tajne avanture Gustava Kloppsa

Narco (2004.)

Mars Distribution / Blitz film i video

105' komedija

Režija:           Tristan Aurouet, Gilles Lellouche

Uloge: Guillaume Canet, Zabou, Benoît Poelvoorde, Guillaume Gallienne, François Berléand, Jean-Pierre Cassel, Jean-Claude Van Damme

Scenario:        Alain Attal, Philippe Lefebvre, Gilles Lellouche

Producent/i:   Jean-Philippe Blime

Zemlja:          Francuska

Linkovi: imdb

Tajne avanture Gustava Kloppsa

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

5.00
1
0.00

elinar 12.09.2006 Ocjena recenzije : 1.0

francuska komedija no.1



Gustav Klopps (Guillaume Canet) ima samo jedan problem koji mu onemogućava normalan život. Uslijed emocionalnih i živčanih napetosti on jednostavno zaspe i sanja najneobičnije snove strip junaka. Zbog takvog stanja ne nalazi posao te njegova žena Pam (djevojka snova iz mladosti koja slučajno zatrudni sa profesorom) navodno zbog financijskih problema nagovara ga na liječenje grupnom terapijom. U njegovim prepričanim snovima koje noću prenosi u stripove na terapiji uživaju svi a najviše terapeut, neuspjeli crtač koji će pokušati sve ne bi li se domogao Gustavovih stripova.
I inače se francuski filmovi ne mogu uspoređivati sa drugima pa mi tako i ovaj obiluje prije svega otkačenim scenama i likovima koji me podsjećaju na braću Cohen. Jean-Claude Van Damme se nepretenciozno uklopio u kraci dio radnje.
Scenografija je jednostavna ali svako malo uleti neka ludost poput sobe za terapiju. Film obiluje odličnom glazbom.Jedino sto mu malo zamjeram je svojevrsna sporost, a mozda je i umor djelom kriv za to.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: