Tko će me voljeti? - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Tko će me voljeti?

Tko će me voljeti?

When Will I Be Loved? (2004.)

IFC Films / Blitz film i video

81' drama, triler

Režija:           James Toback

Uloge: Neve Campbell, Frederick Weller, Dominic Chianese, Karen Allen, Barry Primus

Scenario:        James Toback

Producent/i:   Keith Hayley, Robert Bevan, Charles Savill

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Tko će me voljeti?

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.67
3
0.00

Promiskuitetna femme fatale Neve Campbell kreće u istraživanje seksualnosti te odlučuje svoje tijelo podjeliti sa neznancima što bi joj se moglo isplatiti.

Ljubitelji lika i djela Neve Campbell zasigurno će obradovati da se njihova omiljena glumica odlučila na ulogu vrlo sličnu onoj u 'Divljoj igri' koja ju je proslavila. Ovoga puta više nije dio ravnopravnog trojca već je sva pažnja usmjerena isključivo na nju.

Gledamo ju u ulozi prelijepre mlade bogatašice Vere, kćerke bogatih roditelja u vezi sa hustlerom Fordom (Frederick Weller) koji će učiniti sve ne bi li se obogatio. Promiskuitetna Vera pak drži da najbolje godine valja iskoristiti kako najbolje zna i umije te se upušta u seksualne avanture sa potpunim neznancima koje pronalazi na ulici i dovodi ih u svoj stan na 'druženje'.

Ford pak stupa u kontakt sa talijanskim medijskim mogulom Tommasom (Dominic Chianese) koji je jednostavno očaran seksepilom i inteligencijom kojom Vera zrači. Iako mu je u početku teško pitati Veru, Ford prikuplja snagu i izlaže joj svoj plan koji uključuje iznajmljivanje njegove drage bogatom Talijanu za svoticu od 100 000 USD.

Na njegovo iznenađenje Vera pristaje no, ispostaviti će se, vrsna manipulatorica ima vlastite planove.

i.k.